AudioXperience Naim Uniti Show op 1 en 2 september

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september aanstaande introduceert AudioXperience de splinternieuwe Naim Uniti Series. Op deze dagen kunt je kennismaken met heel de Naim Uniti-lijn: De Naim Uniti Core, Atom, Star en Nova. 

De nieuwe Naim Uniti-modellen zijn ontworpen vanaf een geheel nieuw platform en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet alleen de waanzinnige geluidskwaliteit is opmerkelijk te noemen, ook het design is onder handen genomen.

Tijdens onze introductieshow komen alle aspecten en unieke features van de Uniti-lijn uitvoerig aan bod. AudioXperience demonstreert alle modellen, dus naast de Naim Uniti Core en Atom, ook de Naim Uniti Star en de Naim Uniti Nova. Het belangrijkste en leukste is natuurlijk het luisteren. Dus kun je, zoals je van de audiowinkel gewend bent, klinkende demo’s verwachten. Ook kun je alle modellen uit de Naim Mu-So-lijn ervaren. De Naim Mu-So in de Limited Edition Bentley-uitvoering is er dan ook te bewonderen.

De demonstraties zijn doorlopend; je hoeft je er niet voor aan te melden. Neem gerust een vriend, buurman of kennis mee.

Tijden

Vrijdag 1 september van 13.00 tot en met 17.30 uur. 

Zaterdag 2 september van 10.00 tot en met 16.00 uur. 

Adres- en contactgegevens

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen

Tel: +31(0)402906344
www.audioxperience.com
www.facebook.com/audioxperience

EDITORS' CHOICE