NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio Yvette bij Chattelin


Rob Nijman | 11 september 2017 | Fotografie Fabrikant | Wilson Audio

Vrijdag 15 en zaterdag 16 september aanstaande staan bij Chattelin Audio Systems in het teken van de introductie van de nieuwe Wilson Audio Yvette. 

'Wilson Audio is een naam die in de wereld van high-end audio gelijkstaat aan door functie gevormde precisie-instrumenten met pure, onvervormde en compressievrije muziekreproductie als het ultieme doel,' schrijft Peter Chattelin. Een streven dat door het Amerikaanse engineering-team tot een kunstvorm is verheven.

'Wilson Audio wordt onder andere geroemd om haar kracht, timing en laagweergave. Kwaliteiten die een reflectie zijn van de fysieke vormgeving van de luidspreker en hand in hand gaan met de imposante gestaltes.'

Primeur: Wilson Audio Yvette

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september heeft de speciaalzaak in Den Haag een primeur. De Yvette, die een vernieuwde interne filter- en unit-techniek herbergt die op een aantal gebieden is afgeleid van het vlaggeschip WAMM Master Chronosonic, zal voor het eerst gedemonstreerd worden. Het team van Chattelin is behoorlijk onder de indruk van de forse Amerikaanse. 'Wilson gaat het de concurrent erg lastig maken!'

Het paar luidsprekers zal aangestuurd worden met de 520 voorversterker en 511 stereo eindversterker van Soulution. Daarnaast staat er een Bergmann Magne luchtgelagerde draaitafel en arm en is er op het terrein van streaming voorzien in Roon high-res bestanden. Je bent beide dagen welkom van 11.00 tot 17.00 uur. En neem ook eens een kijkje op Chattelin.nl, want die website is volledig vernieuwd. 

Chattelin Presents: Wilson Audio Yvette
Vrijdag 15 en zaterdag 16 september, 11.00-17.00 uur
Anna Paulownastraat 58, 2518 BG  Den Haag

EDITORS' CHOICE