Bowers & Wilkins 700-demo bij Overgaauw in Leiden

De introductie van de nieuwe 700-modellen van Bowers & Wilkins, we kunnen er bepaald niet omheen. Ook in Leiden kun je ze uitgebreid gaan beluisteren, op zaterdag 21 oktober bij Hifi Overgaauw.

,,Zaterdag 21 oktober verwelkomen wij u om 11.00 uur en om 14.00 uur voor een zeer informatief verhaal over Bowers & Wilkins en Rotel. Beide merken zal Ronald Dijkstra van Bowers & Wilkins Benelux voor zijn rekening nemen.

Ronald kennende wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen binnen luidsprekerland; de innovaties en de keuzes van Bowers & Wilkins. De verschillen tussen de nieuwe en de oude 700-lijn. En natuurlijk de apparatuur van Rotel, die de luidsprekers aan zal sturen. Voor koffie of thee wordt gezorgd.

De demonstraties zijn volledig vrijblijvend en gratis. De doorgang naar onze High End ruimte is via onze eigen winkel (doorgang). De winkel is zaterdag geopend, waardoor u ervoor of erna nog kunt rondkijken. Op zaterdag is het marktdag, dus is Leiden sowieso de moeite waard voor een gezellig bezoek!"

Aanmelden

Wij stellen het op prijs als u zich aanmeldt, zodat wij enigszins idee hebben op hoeveel personen wij mogen rekenen. Dat kan via www.overgaauw.com/agenda, via verkoop@overgaauw.com of op 071-5126862.

MERK

EDITORS' CHOICE