NIEUWS

Hoofdtelefoonbeurs CanJam Europe 2017 in Berlijn


Rob Nijman | 06 oktober 2017

CanJam Europe, de grootste hoofdtelefoonshow op ons continent, zal zaterdag 4 en zondag 5 november voor het eerst plaatsvinden in Berlijn. In muziekhotel nhow in het district Friedrichshain-Kreuzberg zullen meer dan 100 merken vertegenwoordigd zijn.
Fotografie: Klaus Eulenbach, CanJam Europe. 

Het is de eerste editie van CanJam Europe in de Duitse hoofdstad. Het evenement, dat voor de vijfde keer wordt georganiseerd, werd voorheen gehouden in Essen. De locatie dichter bij de grens tekende jaarlijks voor een aardige opkomst uit Nederland en België, liefhebbers mogen dit najaar wat verder reizen. Wie het liever wat dichter bij huis zoekt, kan zaterdag 7 oktober gratiss terecht op Headphone Heaven in het World Trade Center in Rotterdam.

CanJam Europe is Europa’s nummer 1-event voor de hoofdtelefoonmarkt, gericht op consumenten, gebruikers van pro audio en bezoekers geïnteresseerd in high-end headsets en accessoires. Je kunt er onder meer kennismaken met de legendarische Sennheiser Orpheus van 50.000 euro.

Audiomerk Sennheiser zal overigens niet de enige partij zijn met extravagant geprijsde koptelefoons. Verwacht er ook de Shangri-la van het Amerikaanse/Chineses HiFiMan te zien, een model in dezelfde prijsklasse. 

Naast een willekeur aan hoofdtelefoons vind je op CanJam Europe ook mobiele (hi-res) spelers, hooftelefoonversterkers, bekabeling en Bluetoothspeakers voor ieder denkbaar prijskaartje van merken als AKG, Astell & Kern, Beyerdynamic, Audio-Techinca, Pro-Ject, Stax en meer. De complete lijst vind je op de website

CanJam Europe 2017
4 & 5 november, Hotel nhow Berlijn
Dagkaart 8 euro, kinderen tot 13 gratis
Website / Facebook

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »