NIEUWS

Publiceer ook in Het Grote FWD Jaarboek

In korte tijd is Het Grote Jaarboek van HiFi.nl, FWD Magazine en Music Emotion uitgegroeid tot ÚÚn van de meest gewaardeerde jaarboeken voor iedereen die buitengewoon is ge´nteresseerd in geluid & beeld & communicatie apparatuur.

Ook dit jaar verschijnt het nieuwe Jaarboek in december, pal voor de kerst. Een unieke bundeling van reviews, interviews en andere hoogwaardige content.áNieuw dit jaar is de uitbreiding met de uitgaven smarthomemagazine, homecinemamagazine, tabletsmagazine en wearablesmagazine. Hiermee is meteen duidelijk wat onze missie is: 24/7 actief met het leiden van het grootste consumer electronics platform van de Benelux.

Het Grote FWD Jaarboek wordt gepubliceerd in een oplage van 15.000 exemplaren. Naast de abonnees en losse verkoop wordt deze Jaaruitgave uitgebreid gepromoot en verkocht op de verschillende platformen van HiFi.nl, FWD Magazine, Smarthomemagazine, Homecinemamagazine, Tabletsmagazine en Wearablesmagazine met een totaal aantal unieke bezoekers van ruim 710.000 per maand in de Benelux.

Ook uw bedrijf kan publiceren in Het Grote FWD Jaarboek. Klik hier (PDF)ávoor alle exposure mogelijkheden of neem contact op met uitgever Johan Dijk via 06 1589 4245 of johan.dijk@lenthe.nl.

EDITORS' CHOICE