NIEUWSKEF

KEF Blade Two bij Chattelin


Redactie Hifi.nl | 16 november 2017 | Fotografie Fabrikant | KEF

Chattelin Audio in Den Haag presenteert vanavond in samenwerking met KEF een avond genieten van de KEF Blade Two. Uiteraard is de presentatie in handen van brand ambassador Johan Coorg.

Toen het Engelse luidsprekermerk haar engineers helemaal vrijliet om de beste luidspreker te maken die ze konden bedenken, ontstond de revolutionaire Concept Blade, 's-werelds eerste 'single apparent source'-luidspreker. "Haar prestaties waren zo indrukwekkend, dat we besloten een versie te maken die serieuze audiofielen helemaal voor zichzelf konden hebben...". Dat werd een jaar of zes terug de KEF Blade, in 2014 opgevolgd door de Blade Two. 

KEF Blade Two

De Blade Two kent dezelfde acoustische bravoure en iconische vormgeving, alleen ietsje kleiner, en is net wat gemakkeljker in kleinere ruimtes in te passen. Ook de extreme basextensie is tot 'een huiselijke verhouding' teruggebracht. Verder ademt Blade Two hetzelfde DNA, dezelfde esthetiek, en dezelfde geavanceerde drivertechnologie en unieke 'single apparent source'-configuratie. Lees ook onze uitgebreide review.

Je bent 16 november van harte welkom vanaf 19.00 uur aan de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag.

MERK

EDITORS' CHOICE