NIEUWS

It Harkstee wordt RealFineAudio


Rob Nijman | 04 december 2017

Goed nieuws! Na een stilte van een half jaar komt er een mooi bericht uit Twijzelerheide. Op donderdag 4 januari zal een nieuwe audiospeciaalzaak de deuren openen: RealFineAudio.

Op 1 mei 2017 sloot Hifistudio It Harkstee zijn deuren. "Het afgelopen halfjaar is een periode van opruimen en bezinning geweest," schrijft Durk. "De conclusie die getrokken is vertaalt zich in RealFineAudio."

"RealFineAudio gaat zich bezig houden met merken die garant staan voor een optimale muziekbeleving, die niet achter elke nieuwe hype aanhollen en niet elk jaar met twintig nieuwe modellen de markt opkome. RealFineAudio is voor de muzikale fijnproever, die thuis bezig is met het luisteren naar muziek in optima forma."

RealFineAudio zal onder meer gaan werken met speakermerken die in de opnamestudio's worden gebruikt: Harbeth, PMC, ATC, LS3/5A. Maar ook Wilson Benesch en Neat zijn er te vinden. Voor apparatuur zullen Naim, Rega, Vitus, Alluxery en Exposure dienst gaan doen. Momenteel wordt er nog gekeken naar één of twee andere aanvullende merken.

Op draaitafelgebied zullen Rega, Kuzma en Merrill vooralsnog dienst gaan doen, maar ook daar zit nog uitbreiding aan te komen. De zaak zal zich niet alleen richten op verkoop, maar ook voor afregelen, repareren en reviseren en daarnaast kun je er terecht voor elementen.

RealFineAudio: website & opening

De nieuwe website www.realfineaudio.nl zal op donderdag 15 december online gaan, net als het nieuwe e-mailadres: info@realfineaudio.nl. De winkel zelf is vanaf donderdag 4 januari geopend. De openingstijden zijn: donderdag en vrijdag 13.00-17.30u en zaterdag 11.00-17.00u. Uiteraard staat er op 4, 5 en 6 januari wat leuks gepland, maar dat blijft nog even een verrassing....

EDITORS' CHOICE