NIEUWSWilson Audio

Persoonlijke luistersessies bij Reference Sounds


Rob Nijman | 11 december 2017 | Wilson Audio

Reference Sounds, importeur van onder andere Mark Levinson, Ayre Acoustics, JBL Synthesis en Wilson Audio, nodigt je in december uit voor persoonlijke luistersessies in de eigen demoruimte in Amstelveen. Je kunt je aanmelden voor donderdag 14, 21 en 28 december. 

Reference Sound Listening Sessions

"Bij Reference Sounds hebben we een duidelijke missie," vertelt Michael Huigen; "het scheppen van een muzikale illusie die u het gevoel geeft er echt bij te zijn. Tijdens onze exclusieve ‘Listening Sessions’ openen wij de deuren van onze showroom voor een ongekende high-end beleving. In een fantastische setting laten we u genieten van muziek, belichten we de filosofie achter onze producten en delen we onze passie voor ultieme weergave. Ongedwongen, persoonlijk, makkelijk bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid."

Lees meer over deze bijzondere luistersessies en schrijf je in om erbij te zijn via referencesounds.nl/sessions. Je kunt je nu nog aanmelden voor donderdagavond 14 of 21 december vanaf 19.00 uur of op donderdag 28 december vanaf 10.00 's ochtends.

We waren onlangs zelf welkom in de luisterruimte van Reference Sounds voor de introductie van de Wilson Audio Alexia 2 in het bijzijn van Peter McGrath. Dat verslag lees je hier.

Koning van de Home Cinema's op Masters of LXRY 2017 

Tijdens de Masters of LXRY is er tussen de Maserati’s, luxe whirlpools, fonkelende diamanten en gestroomlijnde jachten weer een goede 40 vierkante meter gereserveerd voor de ultieme bioscoopbeleving. In een speciaal voor deze show gerealiseerde ruimte - die op zichzelf al ruim 3 ton weegt – creëert JBL Synthesis in samenwerking met CinemaDream en Reference Sounds weer een home cinema-ervaring om je vingers bij af te likken.

De privé-bioscoop heeft 8 zitplaatsen en is voorzien van 19 luidsprekers (waarvan vier 18inch subwoofers), een 4K-projectiesysteem op 4,5 meter schermbreedte en een gecombineerd versterkervermogen van zo’n 10 Kilowatt. Uiteraard in complete Dolby Atmos-setting.

Ook voor meer informatie over JBL Synthesis en de Masters of LXRY kun je terecht op de website: referencesounds.nl. Masters of LXRY 2017 vindt plaats van donderdag 7 tot en met maandag 11 december. Zelf gaan we maandag een kijkje nemen bij deze bijzondere bios, wordt vervolgd!

EDITORS' CHOICE