NIEUWS

Bestel nu het FWD Jaarboek 2018 en maak kans op een Focal koptelefoon


FWD Media | 10 december 2017 | Fotografie FWD Media

2017 loopt op zijn einde en dat betekent dat FWD weer komt met het Grote Jaarboek. Voor de fans van consumentenelektronica is dit hét boek dat niet in de kast mag ontbreken.

FWD Jaarboek 2018

In het jaarboek vind je honderden pagina's met de mooiste producten, de beste achtergronden en de meest interessante ontwikkelingen van 2017. Ook kijken we in vooruit naar 2018, bespreken we de belangrijkste trends en zetten we de beste muziek en films voor je op een rij.

In de nieuwe editie van het jaarboek kijken we onder meer naar de KEF Reference 5-serie, de Samsung Galaxy Note 8 smartphone, de Neato D5 robotstofzuiger en de LG E7V oled tv. Natuurlijk gaan we ook dieper in op diverse onderwerpen, waaronder oled vs lcd, en gaan we op bezoek bij enkele mooie hifi-winkels.

Het jaarboek kan los als pre-order reeds gereserveerd worden via deze pagina, of komt als extraatje bij een abonnement op FWD Magazine.

Speciale actie

Het FWD Jaarboek 2018 komt eind december uit, maar als je nu jouw exemplaar al reserveert en via bovenstaande link je gegevens achterlaat, dan maak je kans op een Focal Listen Wireless headphone ter waarde van 259 euro. We verloten één exemplaar onder alle mensen die hun gegevens achtergelaten hebben.

EDITORS' CHOICE