Workshop G.I.P. Laboratory bij Audio-Life

Op zaterdag 13 januari heeft Audio-Life in Buren de eerste show van 2018 gepland, en wel rond het bijzondere uit Japan afkomstige G.I.P. (Global Intelligence Planning).

"G.I.P. is voor ons toch wel een van de meest bijzondere luidsprekermerken van de afgelopen 25 jaar. Uitzonderlijk hoe zij in staat zijn om de originele Western Electric luidsprekers nieuw leven in te blazen. Er is geen club die in staat is zo nauwgezet de origine sound te laten weerklinken en daarmee is G.I.P. een van de systemen die voor ons toch het meeste aan livemuziek appelleert."

Tijdens het event zal het team van Audio-Life laten horen hoe het 5005 systeem kan klinken, maar met een eigen ontwikkelde kleinere kast. Verwacht geen 'high polish strak afgewerkt geheel', want ze zijn nog volop bezig om dit type verder af te werken. Wel mag je rekenen op een sound met een realisme waarvan zij denken dat je dat alleen live hebt gehoord. Sanne de Graaf, celliste en plaatsvervangend aanvoerder bij de Philharmonie Zuid en initiatiefnemer van Muziek op de Dijk zal om 12.00 uur een Bachsuite spelen, waarna het systeem diezelfde suite (een andere opname) ook zal gaan spelen.

Audio-Life G.I.P. Show

De show start om 11.00 uur met koffie en wat lekkers. Aanmelden vooraf via info@audio-life.nl is gewenst aangezien er beperkt ruimte is. Meer info over de show en het merk vind je op de website van Audio-Life. Je bent 13 januari van harte welkom aan de Hulsterstraat 26a in Buren.

EDITORS' CHOICE