Dimex staat met Stealth Acoustics op ISE 2018 in de RAI

Dimex, importeur van onder andere de merken Bel Canto, Cambridge Audio en Spendor, staat op de stand van Stealth Acoustics tijdens de ISE 2018 in de RAI. Stealth Acoustics is een Amerikaans merk dat bekend is van zijn professionele en creatieve buitenoplossingen. Stealth Acoustics is ook bekend van zijn onzichtbare luidsprekers voor binnen.

Stealth Acoustics: merk voor domoticaspecialisten

Integrated Systems Europe (ISE) is een beurs voor domoticaspecialisten die beeld- en geluidsoplossingen voor buiten maar ook voor binnen aanbieden. De beurs zal worden gehouden van 6 tot 9 februari a.s. in het RAI-complex in Amsterdam.

Het Amerikaanse merk Stealth Acoustics zal op de beurs staan en de Nederlandse importeur Dimex zal daar dan ook staan om de nodige producten te demonstreren en vragen van bezoekers te beantwoorden. Sommige producten zijn voor binnen bedoeld, maar Stealth heeft ook producten die buitenlucht en weersomstandigheden kunnen verdragen.

Bezoekers van de stand van Stealth kunnen onder andere luisteren naar de LR6g, een tweeweg luidspreker, en de LRx83, een drieweg luidspreker. Beide modellen zijn bedoeld voor onzichtbare inbouw in een muur. Ook de nieuwe B30g subwoofer, ook een onzichtbaar model, zal worden getoond. Stealth zal een volledig Dolby Atmos systeem opbouwen en demonstreren en belooft dat bezoekers verbaasd zullen zijn over de prestaties van hun onzichtbare luidsprekers.

Stealth zal ook model Image III tonen, een platte muurhangende luidspreker die geen rooster heeft maar een platte voorkant die voorzien kan worden met een motief of afbeelding die in de toon valt met het omringende interieur.

Voorts zal Stealth zal de Stingray tonen. Dit is een luidspreker die geschikt is voor buiten volgens de IP68-norm. De Stingray heeft een zeer breed afstraalpatroon van 170 graden en is verkrijgbaar in een uitvoering van zes inch of acht inch.

De Stingray krijgt gezelschap van een subwoofer genaamd SR430, een vrijstaand model voorzien van acht drivers van acht inch. de Stingray’s zullen worden aangedreven door Stealth’s DSP-versterker model SA2400MKII die 450 Watt per kanaal kan leveren.

Voor wie een grote tuin heeft en buiten televisie zou willen kijken is er het Patio Theater van Stealth. Dit is een compleet weerbestendig systeem bestaande uit een LED-tv die met een druk op de knop kan uit- of inschuiven. De koper kan kiezen uit een schermdiagonaal van 103, 130 of 155 inch. Het geluid van het Patio Theater is afkomstig uit de full-range modellen LR3g, subwoofer B30g en Stingray’s die als surround-model dienst doen.

Er is natuurlijk nog veel meer te zien op de komende ISE in Amsterdam.

Dimex en Stealth Acoustics op ISE 2018: meer weten?

Wie meer wil weten is van harte uitgenodigd om tussen 6 en 9 februari a.s. de stand van Stealth Acoustics in Hal 5, Stand 5-R110 in de RAI te Amsterdam te bezoeken.

MERK

EDITORS' CHOICE