Maartkalender: High End Saturdays bij uw Hifi Choice

In maart kun je bij uw Hifi Choice in Soest terecht voor High End Saturdays, met mooie programma's op alle zaterdagen van deze maand. Aanstaande zaterdag: Dynaudio.

Op de zaterdagen 10, 17, 24 én 31 maart ben je steeds vanaf 12.00 uur van harte welkom voor muziek- en filmdemonstraties, waarna de rode loper steeds rond 14.00 uur uitgerold zal worden voor een gastspreker.

Zaterdag 17 maart: Dynaudio

Aanstaande zaterdag zijn Marc Brekelmans en Edwin Vlieger van Dynaudio Benelux te gast om je mee te nemen in hun beleving van high-end, maar dan wireless. De Dynaudio XD serie en nieuwe Xeo's zullen bij hun verhaal en demonstratie in de spotlight staan.

  • Demonstraties Dolby Atmos met Emit-serie - vanaf 11.00 uur
  • Dynaudio Special 40's met mystery guest (amp) - vanaf 12.00 uur
  • Wireless high-end met Edwin & Marc - vanaf 14.00 uur
  • Muziek op verzoek - vanaf 16.00 uur
  • Dansen vanaf 17.00 uur

Toegang is gratis en inlopen mag/kan de hele dag. Wil je graag een stoel bemachtigen tijdens de presentatie/demonstratie, meld je aan, dan houden ze er één of meer voor je vrij!

High End Saturdays

Op de eerste editie van 10 maart jl heeft Johan Coorg het verhaal achter KEF uit de doeken gedaan, maar ook op de derde, vierde én vijfde zaterdag in maart staat er van alles gepland. Het volledige programma voor de vier zaterdagen:

  • Zaterdag 10 maart: KEF en Hegel door 'chefkok' Johan Coorg
  • Zaterdag 17 maart: Dynaudio, met Marc Brekelmans over high-end, maar dan wireless
  • Zaterdag 24 maart: Monitor Audio, Nick & Lex delen hun high-end recepten
  • Zaterdag 31 maart: St1 gallery - Roy Masin over schatten van de aarde (st1 = leessteen of stone)

Deze maand kun je bij uw Hifi Choice naast je oren overigens ook je ogen verwennen. "Kom kijken, luisteren en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. st1 gallery heeft de meest unieke selectie van decoratieve stenen in onze showroom uitgestald. Net als onze high-end audio is elk stuk fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan je leef- of werkomgeving. Een unieke collectie decoratieve objecten uit de natuur vanaf zo'n 200 euro tot 20K!" Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van uw Hifi Choice.

uw Hifi Choice, Steenhoffstraat 15, Soest
Graag aanmelden via info@rmrsoundsystems.nl

EDITORS' CHOICE