NIEUWS

AVTech Media Ltd neemt Home Tech Network over van Ten

Het Britse AVTech Media Ltd. heeft het Home Tech Network overgenomen van Ten Publishing Media. De zes merken van het Home Tech Network, waaronder Stereophile, Sound & Vision, Shutterbug, AnalogPlanet, Audiostream en Innerfidelity, voegen zich bij AVTech Media’s merken Hi-Fi News, Hi-Fi Choice, Home Cinema Choice en Hi-Fi Show Live. De nieuwe groep heeft naar eigen zeggen een bereik van drie miljoen trouwe lezers.

AVTech Media Ltd.: bundeling van Britse en Amerikaanse websites

Het in Groot-Brittannië gevestigde AVTech Media Ltd. was al de bezitter van de merken Hi-Fi News, Hi-Fi Choice, Home Cinema Choice en Hi-Fi Show Live. Door de overname van Home Tech Network van Ten Publishing Media krijgt AVTech Media ook de merken Stereophile, Sound & Vision, Shutterbug, AnalogPlanet, Audiostream en Innerfidelity in handen.

Volgens het persbericht van AVTech Media heeft de gezamenlijke groep van merken een bereik van meer dan drie miljoen enthousiaste lezers. “De synergie tussen deze iconische tijdschriften en websites uit zowel het VK als de VS is duidelijk, net als de kenmerkende merkproposities en specifieke doelgroepen van elk merk. Wij hebben de ambitie om deze unieke kwaliteiten, met name in de digitale ruimte, verder te benutten,” aldus AVTech Media.

Keith Pray, een veteraan met twintig jaar ervaring in de industrie voor consumentenelektronica, is aangesteld om de Amerikaanse activiteiten verder te begeleiden vanuit New York. “De pure kracht en breedte van deze nieuw gevormde groep maakt de mogelijkheden eindeloos. De sterke voet aan de grond in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en de internationale markt zal ons helpen verder te groeien,” zegt Pray, die heeft gediend als de General Manager van de Home Tech Network voor de afgelopen acht jaar. “Mijn team en ik zijn zeer verheugd om de krachten te bundelen met het uitstekende team van AVTech Media,” aldus Keith Pray.

EDITORS' CHOICE