Dan D'Agostino versterkers bij Chattelin


Rob Nijman | 14 april 2018 | Fotografie Fabrikant

Twee maandjes geleden brachten we het nieuws dat de fraaie versterkers van Dan D'Agostino bij importeur Reference Sounds in Amstelveen geland zijn. Vandaag laat Chattelin weten dealer te zijn van het merk, en de eerste show kan in de agenda: zaterdag 26 mei.

"Na een lange en grondige zoektocht naar topklasse solid state voor- en eindversterking zijn we als een blok gevallen voor de hoogstaande producten van de geniale ontwerper Dan D’Agostino. Als high-end audio dealer willen wij in alle technieken de top van muzikale producten aanbieden en daarin past precies dit merk."

Dan D'Agostino Progression

"De Progression-lijn versterkers zijn zo krankzinnig goed dat iedereen in ons luisterpanel met verbazing en kippenvel zat te luisteren. De techniek raakte volledig ondergeschikt aan hoe mooi en emotioneel muziek kan zijn. Het is niet voor niets dat juist deze nieuwe serie letterlijk de handtekening draagt van Dan D’Agostino. Deze producten zijn niet alleen fantastisch afgewerkt, maar klinken ook net zo hoogstaand." 

Save the Date: 26 mei

'Hearing is believing', dus noteer zaterdag 26 mei alvast maar in de agenda. Van 11.00 tot 17.00 uur ben je dan van harte welkom in de audioboutique aan de Anna Pauwlonastraat 58 te Den Haag om zelf te ervaren hoe bijzonder deze versterkers zijn. Houd de Chattelin-website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de invulling van deze bijzondere introductie.

EDITORS' CHOICE