NIEUWSKEF

KEF en Porsche Design hoofdtelefoons en speakers nu ook in zwart


Rob Nijman | 02 mei 2018 | Fotografie Fabrikant | KEF

KEF en Porsche Design breiden hun productlijn uit met een aanvullend model: zowel de Space One Wireless hoofdtelefoon met active noise cancelling als de Motion One in-ears en de Gravity One speakers zijn per direct ook in het zwart verkrijgbaar.

In de stilte voor de storm (lees: het vele nieuws dat we volgende week in München gaan halen) is niet ieder bericht even brekend, maar we wilden er toch even aandacht aan besteden. Vorig jaar werd de hoofdtelefoon met het vernieuwde wireless design enthousiast (en Red Dot Award-winnend) onthaald, dus een extra alternatief is niet verkeerd. In de Space One Wireless Black, voorzien van Bluetooth, karakteriseren de blauwe details het iconische design van de productlijn en weerspiegelen tegelijkertijd de techniek in het ontwerp.

De Bluetooth connectiviteit voorziet in aptX, terwijl Active Noise Cancelling-techniek het omgevingsgeluid dempt. 40mm full-range drivers, 20mm sterke neodymium magneten en een lichtgewicht CCAW-voice coil moeten zorgen voor een ruimtelijke en dynamische klank. KEF belooft zo'n 30 uur draadloos plezier met ANC en Bluetooth ingeschakeld. Bij de draadloze hoofdtelefoon wordt een extra audiokabel met microfoon geleverd, zodat er ook niet-draadloos geluisterd kan worden en de batterij nog langer meegaat. 

Naast de Space One Wireless breiden KEF en Porsche Design ook de Motion One Bluetooth Earphones en Gravity One Bluetooth Speakers uit met een black edition. De adviesprijzen liggen op 399 euro voor de Space One Wireless, 249 euro voor de Motion One en 379 voor de Gravity One speakers.

MERK

EDITORS' CHOICE