NIEUWSMission

Nieuws van Quad-raad: Audiolab, Castle en Mission

Altijd handig, een aantal gebundelde nieuwsberichten. Vandaag een paar introducties vanuit importeur Quad-raad, waar je onder meer Audiolab en de eveneens Engelse merken Castle en Mission vindt. 

Castle Richmond IV

Naast de Knight- en Avon-series heeft het Engelse luidsprekermerk Castle een tweede ‘Richmond’ aan het assortiment toegevoegd: de Richmond IV. Werd de ‘Anniversary’ al geroemd vanwege de prestaties, de ‘IV’ moet daar nog een schepje bovenop doen door de inzet van een iets grotere mid/bass-unit. De gevoeligheid ligt op 88dB bij een nominale impedantie van 8 ohm. De afwerking is voorbeeldig in deze klasse: in zwart of mahonie houtfineer en kunstleer bekleding op de voor- en achterzijde. 'Hoewel de Richmond IV niet zou misstaan bij de juwelier, is hij beter op zijn plek bij u thuis…' Prijs: € 499 per stuk. 

Audiolab P-DAC

Wat? Ja, Audiolab maakt van je Android smartphone een hoog-eind muziekdoosje. Kost € 99, maar dan heb je ook wat als we het team van Quad-raad mogen geloven. Want ga maar na: 24bit/192kHz, plug&play, batterij niet nodig en daardoor slechts 17 gram. High-end voor in je broekzak!

Mission QX-series

QX-1, QX-2, QX-3, QX-4, QX-5, QX-S en QX-C, kortom: de Mission QX-series. Oplopend van de twee monitormodellen naar drie vloerstaanders, een surround en een center. Verkrijgbaar in vier afwerkingen, te weten Black, Walnut, Rosewood en White.

Algemene eigenschap van de QX-series is de zware bouw, de hoge afwerkingsgraad, het neutrale klankkarakter, de precieze plaatsing van het geluid en tot slot – niet geheel onbelangrijk – de gekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor meer informatie over al deze producten: www.quad-raad.nl

EDITORS' CHOICE