(Gesponsord artikel)


NIEUWSDynaudio

Zinderende Zomeractie Dynaudio: laatste weekend


FWD Media | 28 september 2018 | Fotografie FWD Media | Dynaudio

De Zinderende Zomeractie van Dynaudio komt deze week op een einde, dus wie zijn slag nog wil slaan: tot en met dit weekend kun je nog bij je Dynaudio winkelier terecht voor kortingen op Excite-modellen. 

Dynaudio Excite

De Dynaudio Excite serie staat bekend om zijn elegante lijnen, zijn hoogwaardige afwerking in echt houtfineer of satijnlak, en natuurlijk zijn uitstekende geluidskwaliteit. Voor die geluidskwaliteit kan de Excite serie terugvallen op bewezen Dynaudio-technologieën zoals MSP-drivers en de beroemde Dynaudio softdome tweeters. Door het zeer lineaire impedantieverloop zijn de Excite luidsprekers makkelijk aan te sturen door iedere hifi-versterker.

De Dynaudio Excite serie is met zijn drie vloerstaande modellen (Excite X44, X38 en X34), twee monitor-luidsprekers (X18 en X14), twee center-luidsprekers (X28C en X24C) én een echte actieve luidspreker (de X14A) zeer compleet te noemen. Dus of je nu op zoek bent naar een geweldig klinkende luidspreker met bescheiden afmetingen, een flinke ‘jongen’ waarmee je de bassen lijfelijk kunt voelen, of een luidspreker-serie waarmee je een high-end surround-systeem kunt opbouwen, de Excite-serie heeft alles wat je nodig hebt.

Dynaudio Zinderende Zomeractie

Kijk voor het overzicht van dealers op de Dynaudio Hifind, want hifi-winkels maken de aanschaf van een Dynaudio Excite luidspreker tijdens de zomermaanden wel heel erg aantrekkelijk. Ze bieden in juli, augustus en september namelijk kortingen tot wel 30% op de Excite serie! 

De actie start op zondag 1 juli en geldt bij de volgende dealers: 

MERK

EDITORS' CHOICE