NIEUWS

YN Audio verwerft distributie B.audio

Rob Nijman | 28 juni 2018 | Fotografie Fabrikant

Importeur YN Audio is verheugd te kunnen melden dat zij vanaf nu exclusief de Benelux-distributie van B.audio gaan verzorgen, een merk dat volledig in Frankrijk wordt ontworpen en op kleine schaal wordt geproduceerd.

"We waren al langere tijd op zoek naar mooie dac's als aanvullingen op ons pakket, we hebben er vele aan de tand mogen voelen en die van B-audio sprong er echt uit. Ongekend veel resolutie, een messcherpe plaatsing en veel gevoel ruimte. Door de gepatenteerde JRC technologie waarmee de aan de bron gerelateerde Jitter volledig wordt opgeheven klinkt de dac erg natuurlijk, analoog en vloeiend. Geen spatje digitaal te bekennen. High-end en heerlijk om naar te luisteren. Ook wat uiterlijk betreft is het een juweeltje, door zijn moderne en strakke vormgeving die rust uitstraalt."

De dac van B.audio is leverbaar met of zonder volumeregeling en ondersteunt alle gangbare formaten tot 32 bit/384Khz en DSD256. Later in het jaar zal er ook een bijpassende eindversterker uitgebracht worden. De B.dac is leverbaar vanaf € 11.900,- de Bdpr is leverbaar vanaf € 13.900,-.

 Neem voor meer informatie contact op via info@yn-audio.nl.



EDITORS' CHOICE