NIEUWS

Weekly update: slimme verlichting van IKEA en twee nieuwe tablets

Gastauteur | 05 augustus 2018 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar slimme verlichting van IKEA en twee nieuwe tablets van Samsung.

Review: Definitive Technology BP9000-luidsprekers

De BP9000-luidsprekers van Definitive Technology kan je niet bepaald doorsnee noemen. Een bipolaire opstelling, een ingebouwde actieve subwoofer en Atmos-compatibiliteit zijn drie zaken die elke surroundliefhebber prikkelen. En dan hebben we het nog niet over hun uiterlijk gehad. Is dit de juiste keuze voor je thuiscinema? Jamie ging het voor je uitzoeken in de review van de Definitive Technology BP9000-luidsprekers.

Review: IKEA Trådfri - betaalbare slimme verlichting

IKEA zet vol in op het slimme huis. Eind vorig jaar introduceerde het bedrijf een assortiment met slimme lampen voor in huis en ook heeft IKEA zonnepanelen gelanceerd die je slimme huis van stroom kunnen voorzien. In oktober van vorig jaar is het assortiment verder uitgebreid met slimme lampen die kleuren kunnen weergeven en ondersteuning voor verschillende smart home-platformen. Martijn vertelt je er alles over in de review van de IKEA Trådfri - betaalbare slimme verlichting.

Hands-on: eerste ervaringen met de Samsung Galaxy Tab A 10.5 en Galaxy Tab S4

Samsung heeft afgelopen week na een lange stilte twee nieuwe tablets gepresenteerd; de Galaxy Tab A 10.5 en de Galaxy Tab S4. Beide modellen beschikken over een 10.5-inch scherm en draaien op Android 8.1. Martijn heeft al even kort met de tablets kunnen spelen. Zijn ervaringen met beide nieuwe tablets lees je in Hands-on: eerste ervaringen met de Samsung Galaxy Tab A 10.5 en Galaxy Tab S4.

Review: Marantz NR1509 - betaalbare en slanke av-receiver

Twee weken terug hebben we uitgebreid gekeken naar de Marantz NR1609, een av-receiver met een zeer slank design en een prijskaartje van 749 euro. Wil je toch iets minder uitgeven en vind je het niet erg om wat aan luidsprekerkanalen en features in te leveren, dan is de NR1509 een interessant alternatief. In deze review kijkt Martijn naar de Marantz NR1509, die een prijs van 579 euro heeft.

Review: Monitor Audio Studio - audiofiele klank voor de massa

Monitor Audio brengt meestal volledige luidsprekerfamilies uit, zoals de Bronze- of Silver-reeks. Van de Studio is er echter maar één model, een compacte speaker die zich het best voelt op een staander. Opmerkelijk: ondanks de toegankelijke prijs komt de nieuweling toch met heel wat technologie van het Platinum II-topmodel. Lees de ervaringen van Jamie in de review van de Monitor Audio Studio.


EDITORS' CHOICE