NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio bij Wide Screen Audio in Gent

Altijd al een keer naar de luidsprekers van het Amerikaanse Wilson Audio willen luisteren? Het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september verzorgen audiowinkel Wide Screen Audio in Gent en importeur Reference Sounds een luistershow waarin Wilson Audio’s model Sabrina beluisterd kan worden. Ook kan de luisteraar kennismaken met Wilson Audio’s kleinste luidspreker, de TuneTot.

Luistershow bij Wide Screen Audio: Wilson Audio Sabrina en TuneTot

Aan de Zwijnaardsesteenweg in het Belgische Gent zit de fraaie winkel van Henk Catry en Yourick van Impe genaamd Wide Screen Audio. Een winkel waar de liefde voor kunst, design, muziek en hifi-apparatuur schitterend samen gaan. WilsonAudio’s importeur Reference Sounds is dan ook trots om aan te kunnen kondigen dat Wide Screen Audio de luidsprekers van Wilson Audio heeft opgenomen in haar product assortiment.

Na een intensieve luister- en onderzoeksperiode gekoppeld aan de wens om de beste luidsprekers in huis te halen hebben Henk en Yourick gekozen voor de Wilson Audio Sabrina’s. Wilson’s meest compacte vloerstaander staat dan ook permanent te pronken in de winkel.

Om de samenwerking met Wide Screen Audio extra kracht bij te zetten organiseert importeur Reference Sounds samen met Wide Screen Audio op zaterdag 15 september een Wilson Audio event in de winkel. “Naast de Sabrina’s introduceren wij de compleet nieuwe Wilson Audio TuneTot, een primeur voor de BeNeLux. Deze kleine kunstenaar meestert alle klankmatige Wilson Audio kwaliteiten in verbazingwekkend realisme. Vanzelfsprekend is de energierijkdom van de allerdiepste bastonen minder volumineus dan bij de grotere modellen, maar geplaatst op een dressoir of meubel beheerst de TuneTot een haast magische verdwijntruc. De klank doet velen malen groter aan als zijn voorkomen doet vermoeden en reikt ver buiten de grenzen van de luidsprekers. Daarmee is de TuneTot naar onze mening de allerbeste luidspreker voor situaties die om een fysieke concessie vragen, zonder concessies te willen doen aan de klank,” aldus Reference Sounds.

De systemen worden gedemonstreerd in combinatie met VTL buizenversterking en Nordost bekabeling.

Luistershow bij Wide Screen Audio: waar en wanneer?

Belangstellenden zijn van harte welkom om de Wilson Audio Sabrina’s en de TuneTot’s te komen beluisteren op komende zaterdag 15 september van 10:00 uur tot 18:00 uur en zondag 16 september van 13:00 uur tot 18:00 uur aan de Zwijnaardsesteenweg 75 in Gent, België. Liever komen luisteren op een andere dag? Uiteraard ook geen probleem maar neem dan wel even contact op met de winkel via: +32 (0)9 3 916 916 of info@widescreenaudio.be.

EDITORS' CHOICE