Let's go Electronic met Grimm Audio bij Beter Beeld & Geluid

Het derde event in de serie Indian Summer-shows van Beter Beeld & Geluid heeft de naam 'Let's go Electronic!' gekregen. Aanstaande zaterdag uitsluitend elektronische muziek tijdens deze show, vanaf 13.00 uur in de vestiging in Hilversum.

Electro-a-gogo!

"Bij Beter Beeld & Geluid houden we wel van een portie elektronische muziek. En er wordt niet gediscrimineerd! Zo is ons de Britse elektronica van Autechre en Aphex Twin even dierbaar als de Duitse helden van Kraftwerk of Tangerine Dream en wat te denken van de Franse Jean Michel Jarre of Amerikaanse synthesizerklanken van Kaitlyn Aurelia Smith?"

"Tijdens deze show zullen wij gaan spelen met de referentie-luidsprekers van Grimm Audio: de LS1be... Omdat elektronische muziek natuurlijk schreeuwt om goed en diep laag, vullen we deze aan met de LS1s dmf subwoofers met digitale motional feedback. Dat wordt echt smullen van de snelle, dynamische en neutrale weergave van dit topsysteem!"

Naar onze mening is het LS1be+LS1s dmf systeem het beste dat je kunt kopen onder de 35.000 euro en misschien ook nog wel onder de 70.000 euro..."

Kom zaterdag 8 september langs op deze show en ontdek dat de elektronische muziek veel boeiender is dan alleen maar *boem boem...*

Details

Datum: 8 september 2018
Tijd: vanaf 13:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk! Kom gerust binnenwandelen!

MERK

EDITORS' CHOICE