NIEUWSRHA

RHA TrueConnect Earbuds: de eerste draadloze oordoppen van RHA

De Britse hoofdtelefoonbouwer RHA, die zich met name heeft gespecialiseerd in draagbare audio, heeft zijn eerste draadloze oordoppen genaamd TrueConnect gelanceerd. De nieuwe in-ear hoofdtelefoon heeft geen enkele kabel. Iedere oordop heeft zijn eigen accu en elektronica. De TrueConnect in-ears zijn gecertificeerd volgens IPX5 en de koper krijgt drie jaar garantie.

RHA TrueConnect Earbuds: oordoppen met lange batterijduur

De nieuwe TrueConnect van het in Glascow in Groot-Brittannië gevestigde RHA is de eerste volledige draadloze hoofdtelefoon van het bedrijf. RHA benadrukt de IPX5-certificering die aangeeft dat de TrueConnect ook zware weersomstandigheden aankan. De dynamische driver van vijf millimeter zou een uitstekende geluidskwaliteit moeten leveren. Muzieksignaal wordt aangeleverd via bluetooth versie 5. De oordoppen zijn ook voorzien van een microfoon voor het aannemen en voeren van telefoongesprekken. RHA belooft ook integratie met digitale assistenten.

Voorts claimt RHA een totale batterijduur van 25 uur. Dit betekent overigens niet dat de gebruiker 25 uur achter elkaar kan luisteren, maar wel dat hij 25 uur zonder stopcontact kan. De TrueConnect speelt vijf uur. Het meegeleverde opbergdoosje is tevens de oplaadfaciliteit en power bank en kan de TrueConnect in-ears vier keer van een volle lading voorzien. Daarna moet de opbergdoos opgeladen worden zodat hij daarna de oordoppen weer kan opladen. In 15 minuten zijn de oordoppen voor 50% opgeladen. Volledig opladen kost ongeveer een uur en veertig minuten.

RHA heeft naar eigen zeggen veel aandacht besteed aan het ontwerp van de opbergdoos/oplaaddoos. De opbergdoos/oplaaddoos kan met één hand worden geopend en is voorzien van indicatieledjes die de status van de accu weergeven.

RHA TrueConnect Earbuds: technische gegevens

  • Gewicht: 13 gram
  • Frequentiebereik: 16 Hz tot 18 kHz
  • Driver: 5 millimeter, dynamisch
  • Bluetooth-versie: 5.0
  • Bluetooth-bereik: 10 meter, mits geen obstakels
  • Accu: lithium polymeer
  • Batterijduur: 5 + 20 uur
  • Opladen: usb c, 15 minuten tot 50% 1:40 uur volledig opladen

RHA TrueConnect Earbuds: prijs en leveringsinformatie

De TrueConnect Earbuds kunnen vanaf vandaag worden besteld. De levering zal twee weken later op 18 oktober 2018 beginnen. De opbergdoos, een usb-oplaadkabel en diverse pasvormen worden meegeleverd. De TrueConnect Earbuds zullen voor een bedrag van 169,95 van eigenaar wisselen. RHA geeft drie jaar garantie. Meer weten? Kijk dan op de website van RHA.



EDITORS' CHOICE