NIEUWS

Feestelijke openingsshow Studio Rispens, 10-11 november

Goed nieuws voor hifi-liefhebbers in West-Brabant en ver daarbuiten: Studio Rispens opent deze maand de deuren en viert dat op zaterdag 10 en zondag 11 november in de molen van Princenhage en aangrenzend in de homestudio aan de Liesboslaan 35-B in Breda.

"Na 20 jaar Studio Rispens te Drachten en diverse muzikale- en akoestische omzwervingen daarna, in binnen- en buitenland, is mijn grote wens om weer geheel zelfstandig te gaan werken in vervulling gegaan," vertelt Roland Rispens enthousiast.

Studio Rispens

In zijn nieuwe zaak ligt de focus naast de bekende en nieuwe beeld- en geluidsproducten nu ook op het verbeteren van de akoestiek thuis, op kantoor of in welke publieke of besloten ruimte dan ook. "Gezien het feit dat ik mij niet alleen richt op de omgeving rond Breda, maar landelijk en indien gewenst internationaal actief ben, zal ik voornamelijk op afspraak werken. Dat kan uiteraard in de studio in Breda, maar ook bij u thuis of op een andere relevante plek."

Gezien de beperkte openingstijden zullen er bovendien meer huisshows in Breda, maar ook in Noord-Nederland worden georganiseerd, te beginnen bij de feestelijke openingsshow op 10 en 11 november. Je mag daarbij rekenen op een presentatie van een select aantal oude, bekende én nieuwe merken en akoestische aanpassingen, in een gezellige en historische ambiance. Ook de inwendige mens zal bediend worden. 

Showprimeur + aanmelden

Een show is daarnaast geen show zonder een mooie primeur, dus ook daar is aan gedacht: met de nieuwe Tannoy prestige GRF op de gloednieuwe Accuphase-combinatie C-2450 voor- en A-75 eindversterker.

Om een inschatting te maken van de opkomst en de voorziening wordt het op prijs gesteld om je vooraf even aan te melden. Dat kan via studiorispens@me.com.

Openingsshow Studio Rispens

Zaterdag 10 & zondag 11 november, 10.00 tot 17.00 uur
Molen Princenhage en Homestudio Rispens, Liesbosblaan 35 en 35-B, Breda

EDITORS' CHOICE