NIEUWSDALI

Live muziek van John van der Veer bij DALI op Audio Show iEar'


Rob Nijman | 29 oktober 2018 | Fotografie Fabrikant | DALI

John van der Veer, begenadigd muzikant en componist, zal tijdens de Audio Show iEar' in Tilburg (17 en 18 november) diverse optredens verzorgen die je niet mag missen. Muziek mét tekst en uitleg.

Als het gaat om de reproductie van muziek, zijn we er aan gewend dat aan de weergavekant de kleinste details van groot belang zijn. Bij het Deense DALI ligt dat verankerd in filosofie als het gaat over de ontwikkeling van hun producten. Zeker aan het begin van de audioketen hebben keuzes direct gevolgen voor het eindresultaat.

'En bij het ‘begin’ denken we in dit geval niet aan de gebruikte microfoon of andere electronica', meldt DALI Benelux. 'Er zit nog een belangrijke stap vóór; de muzikant. En de keuzes die hij of zij maakt, bijvoorbeeld bij de keuze van het instrument. De kleinste details leiden dan uiteindelijk tot grote verschillen.'

John van der Veer zal je in dat verhaal meenemen. Hij zal je vertellen over de keuzes die een muzikant kan maken, en tot welke grote verschillen die keuzes kunnen leiden als het op de details van de weergave aankomt. Belangrijker nog: hij zal het je ook laten horen, met diverse gitaren uit zijn collectie. 

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn tijdens een van de drie dagelijkse sessies: 11.30, 13.30 en 15.30 uur, op beide dagen van de Audio Show. Wees wel op tijd, want tijdens het optreden zullen de deuren sluiten.

MERK

EDITORS' CHOICE