NIEUWSiEar

Winnaars VIP-arrangement Audio Show iEar' bekend

Op zaterdag 17 en zondag 18 november vindt de Audio Show iEar' weer plaats in het Willem II-stadion in Tilburg. Om alvast in de stemming te komen, kon je bij mediapartner-van-de-show HiFi.nl een exclusief VIP-arrangement winnen. Vandaag heeft de organisatie van het tweedaagse event de winnaars op de hoogte gebracht van hun luxe uitje volgende week.

VIP bij iEar'

De 6 winnaars - Edwin, Julio, Susanne, Heroen, Huub en Gerry - zullen als echte VIPs met een luxe wagen opgehaald worden, en op de show worden getrakteerd op onder meer een ontvangst, een heerlijke lunch, speciale luistersessies én een goodiebag. We willen ze bij dezen nogmaals harterlijk feliciteren, uiteraard zijn wij er volgende week bij om er verslag van te doen. 

Meer weten over de Audio Show iEar' in het Willem II-stadion? Bekijk hier de volledige opstelling. En wist je dat het evenement de eerste gelegenheid is in de Benelux om kennis te maken met de LSX van KEF? Media uitgezonderd uiteraard, want wij mochten vorige week al kennismaken... 

Het unieke VIP-arrangement voor de Audio Show iEar' 2018 is mede mogelijk gemaakt door KEF, Bowers & Wilkins, Dynaudio, Marantz, Focal en Yamaha.

EDITORS' CHOICE