Black Friday Kick-off: VINYL tasting met Queen en pre-sale op donderdagavond


Redactie Hifi.nl | 18 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Black Friday is bij de winkels van Hobo Hifi Black Weekend. Van vrijdag 23 november tot en met Cyber Monday (maandag 26 november) kunnen bestaande en nieuwe klanten audioproducten kopen tegen extra aantrekkelijke prijzen. Zowel in de winkels (die op zondag ook geopend zijn) als op www.hobo.nl biedt Hobo Hifi Black Weekend Deals in alle categorieën van hun hele hifi assortiment aan met hoge kortingen. 

Vinyl Tasting met Queen op donderdagavond 22 november 2018

Omdat Black Friday samenvalt met de tweede editie van Hobo Hifi’s Vinyl Tasting op donderdagavond 22 november, maken ze er in de winkels van de hifiketen een extra feest van. Niet alleen kunnen bezoekers op donderdagavond vanaf 19:00 uur genieten van het album Greatest Hits II van Queen op vinyl bij alle Hobo Hifi vestigingen, maar bezoekers van die ‘analoge’ avond krijgen ook al exclusief toegang tot de Black Weekend Deals die vrijdag starten. Dat betekent genieten van Freddie Mercury en zijn band op een topklasse hifi-installatie, en gezellig koopjes scoren onder het genot van een drankje. Daarnaast krijgen bezoekers een leuke vinylgerelateerde attentie na afloop van de avond.

Vinyl Tasting bij Hobo Hifi: waar en wanneer?

De tweede Vinyl Tasting en Black Weekend Deals pre-sale zal plaatsvinden op donderdagavond 22 november 2018 in alle vestigingen van Hobo Hifi. Vanaf 19:00 uur start de avond in de Hobo Hifi winkels in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch en Den Haag. Het doel van Vinyl Tasting is simpel: gewoon genieten van goede muziek vanaf vinyl. Reserveren of inschrijven is niet nodig, iedereen is welkom.

Meer weten? Voor meer informatie over de tweede Vinyl Tasting avond, het album Greatest Hits II van Queen of adresgegevens van de winkels van Hobo Hifi kunnen belangstellenden terecht op https://www.hobo.nl/vinyl-tasting en in de winkels zelf.

EDITORS' CHOICE