NIEUWSPanasonic

Panasonic HTX90N en HF410B: bluetooth hoofdtelefoons met de nieuwste techniek

Het Japanse Panasonic heeft twee nieuwe bluetooth hoofdtelefoons aangekondigd en op de CES in Las Vegas aan het publiek getoond. De HTX90N is een aanvulling op de HTX-serie en biedt een retromoderne look in drie kleuren. De HF410B combineert streetstyle met een sportief en eigentijds uiterlijk door het slanke design en is verkrijgbaar in vijf diep matte kleuren.

Panasonic RP-HTX90N: zonder afleiding genieten van continu rijk en dynamisch geluid

De HTX90N hoofdtelefoon is uitgerust met ruisonderdrukkende technologie die de dagelijkse geluiden onderdrukt en de gebruiker een optimale luisteromgeving biedt. De geluidsverbeterende drivers van 40 mm met neodymium magneten produceren een rijk geluid. Daarnaast optimaliseert de Acoustic Bass Control het heen en weer bewegen van de driver voor heldere, dynamische bastonen. De Bass Enhancer versterkt ook de lagere tonen. Het niveau van het lagefrequentiegeluid kan met één druk op de knop worden verhoogd, zodat de gebruiker op verschillende manieren naar zijn favoriete muziek kan luisteren.

De HTX90N hoofdtelefoon is ideaal voor betrouwbaar, langdurig luisteren onderweg. Door de oplaadbare batterij met hoge capaciteit kan er 24 uur continu draadloos worden geluisterd (als de ruisonderdrukking aanstaat). Ook de meegeleverde audiokabel kan worden aangesloten, zodat overal naar muziek kan worden geluisterd zonder dat de gebruiker zich zorgen hoeft te maken over de batterijlading. Met kabel loopt het frequentiebereik van 8 Hz tot 25 kHz. Via bluetooth is dat 20 Hz tot 20 kHz.

Met de ingebouwde activeringsfunctie voor de stemassistent is handsfree bediening mogelijk via een smartphone. De HTX90N is verkrijgbaar in mat zwart, vanillewit en indigoblauw. Deze relaxte kleuren maken deze hoofdtelefoon het perfecte persoonlijke accessoire om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte.

Panasonic RP-HF410B on-ear hoofdtelefoon: 24 uur draadloze weergave met geweldig geluid en draagcomfort

De HF410B on-ear hoofdtelefoon beschikt over drivers van 30 mm met een neodymium magneet voor het produceren van heldere, krachtige bastonen en duidelijke zangpartijen. Het Extra Bass System (XBS) combineert Acoustic Bass Control, dat de luchtstroom optimaliseert via een filter, met een circuit voor akoestische tuning dat de weergave in het lage bereik verbetert. Het resultaat is een rijk en diep basgeluid met minder vervorming.

De HF410B is uitgerust met een oplaadbare batterij met hoge capaciteit waarmee 24 uur lang continu kan worden geluisterd en door het lichtgewicht design weegt deze hoofdtelefoon maar 130 gram. Dit maakt de HF410B ideaal voor betrouwbaar, langdurig gebruik onderweg. De optimale zijwaartse druk zorgt dat hij comfortabel zit en men urenlang kan luisteren.

Deze hoofdtelefoon is voorzien van het voor de HF-serie kenmerkende opvouwbare design met draaimechanisme. Hij is dus gemakkelijk in een tas te stoppen en mee te nemen. Met de ingebouwde activeringsfunctie voor de stemassistent is handsfree bediening mogelijk via een smartphone. De HF401B is verkrijgbaar in vijf stijlvolle matte kleuren: zwart, blauw, rood, groen en wit.

Panasonic RP-HTX90N en RP-HF410B: prijzen en leveringsinformatie

De prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend gemaakt. Wij zullen dit bericht bijwerken als wij meer informatie hebben ontvangen.


EDITORS' CHOICE