NIEUWS

EOZ Air Wireless: betaalbare draadloze in-ear hoofdtelefoon

Het Franse EOZ Audio heeft de EOZ Air Wireless Earphones gelanceerd, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon. De EOZ Air Wireless wordt geleverd met een opbergdoos die tevens dienst doet als powerbank en oplaadstation, die een totale speeltijd van maar liefst 90 uur kan leveren. Aangezien de EOZ Air Wireless waterdicht is volgens IPX6 kan de gebruiker lange tijd in de jungle verblijven voordat hij weer een stopcontact nodig heeft.

EOZ Air Wireless: waterdicht, lange accuduur en betaalbaar

EOZ Audio, opgericht door twee Franse ondernemers in 2016, heeft de EOZ Air Wireless Earphones uitgebracht. De in-ear hoofdtelefoon is volledig draadloos en krijgt muzieksignaal aangeleverd via bluetooth 5.0. De EOZ Air heeft dubbele microfoons en is dus ook geschikt om telefoongesprekken te voeren.

De behuizing van de hoofdtelefoon is gemaakt van een combinatie van ABS met nanocoating, aluminium, siliconen en traagschuim. De drivers hebben een diameter van acht millimeter. De oortelefoons zijn ontworpen om maximaal zes uur non-stop te kunnen spelen op één lading, die tot totaal 90 uur kan worden verhoogd met behulp van de meegeleverde 2200 mAh oplaadbehuizing. Rond-het-oor clips, verwisselbare siliconen en memory foam oordopjes en een oplaadkabel zijn inbegrepen. De bundel wordt zelfs geleverd met een afneembare lederen riem.

De EOZ Air Wireless is waterdicht volgens IPX6. In combinatie met de totale accucapaciteit van 90 uur, lijkt de EOZ Air Wireless heel geschikt voor lange tochten door de jungle.

EOZ Air Wireless: prijs en leveringsinformatie

De EOZ Air Wireless is te koop op de website van EOZ Audio. De klant kan kiezen uit verschillende kleuren. De prijs is 109 dollar. Elders zagen wij een prijs van 85 Britse ponden.

EDITORS' CHOICE