Bang & Olufsen lanceert de spring/summer 2019 collectie

Het Deense audio- en designmerk Bang & Olufsen pakt uit met exclusieve etuis in samenwerking met Kvadrat/Raf Simons. In de nieuwe SS/2019 collectie brengt Bang & Olufsen een ode aan de Scandinavische zomer; dat verfrissende gevoel van vitaliteit als de bleke en koude wintermaanden plaats maken voor een helder en warm seizoen, gevuld met lange dagen en nieuw leven.

Bang & Olufsen SS19 Collectie

Deze gelimiteerde SS19 Collectie van Bang & Olufsen bevat een reeks hoogwaardige koptelefoons, speakers en accessoires in een nieuw, etherisch kleurenpalet dat gemakkelijk van de grond, door het bos en in de lichtblauwe lucht verdwijnt. De SS19-kleuren omvatten “Clay”, een diepe en natuurlijke kleur geïnspireerd door de aardse tonen van de Scandinavische zomer en dramatische kliffen aan de zee. De tweede kleur is “Pine”, een donkergroen dat doet denken aan de knapperige frisheid en de diepe contrasten van het Scandinavische bos en de derde kleur is “Sky”, een lichtblauwe tint met een koel gevoel van winderige zomermiddagen.

De exclusieve collectie bevat naast de Beoplay E6 (draadloze in-ear hoofdtrelefoon), Beoplay H9i (draadloze over-ear hoofdtelefoon) en Beoplay A1 (bluetooth-luidspreker) ook een uitzonderlijke accessoire. Het gaat om een delicaat etui voor oortelefoons en een tas voor je koptelefoon, gemaakt met Ria-stof uit de Kvadrat/Raf Simons-collectie. Het gebruik van kleur in Ria is geïnspireerd op pointillisme, de techniek waarmee levendige kleurvelden worden opgebouwd in precieze, individuele punten.

Bang & Olufsen SS19 collectie: prijzen en leveringsinformatie

Beoplay E6: 300 euro

Beoplay H9i: 500 euro

Beoplay A1: 250 euro

Headphone bag, Ria by Kvadrat / Raf Simons: 125 euro

Earphone pouch, Ria by Kvadrat / Raf Simons: 60 euro

EDITORS' CHOICE