NIEUWSRhapsody

Rhapsody Summer Breeze-shows

Deze zomer heeft Rhapsody vier audioshows voor de muzikale thuisblijvers op de planning staan. "Wat het zomerse weer ook gaat brengen, wij garanderen muziek!"

De shows vinden plaats op de vier zaterdagen in juli. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je bent op de zaterdagen steeds welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Zaterdag 6 juli: Estelon, SME, dCS & Soulution

"Estelon stond bij ons al lang op het verlanglijstje. We hebben twee modellen in huis: de XB met diamond tweeter (41.500 euro/set) en de YB (17.900 euro/set). We laten ze je horen met de met Zwitserse perfectie gebouwde, prachtige Soulution 3-series.

SME is ook nieuw in ons programma. Deze Britten maken nog steeds een van de mooiste draaitafels. De dCS Bartok en de dCS Rossini geven verfijnd digitaal acte de precense met de nieuwe kabels van AudioQuest, Niagara power conditioners en field elimination van Schnerzinger."

Zaterdag 13 juli: PrimaLuna EVO, Trafomatic, Sonus faber, Aurender & EAT

Op deze tweede zaterdag de nieuwe PrimaLuna Evo-lijn. "Nog mooier en met een werkelijk superieure prijs-kwaliteitverhouding." Daarnaast is er het all tube-design van Trafomatic met de kleine Aries 6. Op deze dag ook een wat groter systeem: de Pandora mono-eindset met Primavera voortrap. Daarnaast de nieuwe Aurender, EAT-draaitafels en van Sonus faber zowel Sonetto als Amati. Van betaalbaar tot extraordinaire, dus.

Zaterdag 20 juli: TAD, Merging, Techdas & Volcano

"Gewoon een superset met de TAD Evolution One TX luidspreker en de eigen voor- en eindtrap van TAD. Gecombineerd met de DAC van het Player+Power+Clock-trio van Merging. Techdas laat het beste analoog horen wat we kennen. We laten ook een aantal keer horen en zien hoe de Acustica Applicata van Volcano werkt."


Zaterdag 27 juli: Harmonix workshop

De laatste in de reeks juli-shows staat in het teken van Harmonix en de effecten van de diverse tuning devices van het merk. Ed Doggen van importeur Daluso zal aanwezig zijn om de resonantie-oplossingen te laten horen. "Met Harmonix in je set word je muzikaal gelukkiger!" De sessietijden op deze dag zijn om 10.30, 11.30, 13.00 en 14.00 uur. 

EDITORS' CHOICE