NIEUWSOvergaauw

Platenspeleravond Overgaauw: 19 september


Redactie Hifi.nl | 16 september 2019

Op donderdag 19 september (en daarna nog eens op donderdag 28 november) ben je van harte welkom bij Overgaauw in Leiden voor een platenspeleravond, met alle ins en outs over draaitafels, elementen en accessoires.

Beide avonden vertelt Dennis, wellicht bij u bekend van de eerdere workshops rond streaming en head-fi, u alles over diverse platenspelers. Bijbehorende elementen en accessoires komen uitgebreid aan bod evenals de verschillende mogelijkheden met betrekking tot upgrading, onderhoud en afstelling. Niet alleen voor hen die bijvoorbeeld het verschil tussen MM- en MC-elementen willen weten zijn deze avonden geschikt, maar ook voor degenen die al meer geïnformeerd zijn.

Details en aanmelden

"Onder het genot van een kopje koffie gaan we heerlijk naar muziek luisteren, zodat u de verschillen hoort.
Al met al zijn deze avonden geschikt voor iedereen. En als extra toefje bieden wij dan extra kortingen op platenspelers, elementen en accessoires. We kijken ernaar uit u te ontvangen op 19 september en 28 november om 19:00 uur in onze winkel. Uw aanmelding is zeker niet verplicht, maar we zouden het wel waarderen: verkoop@overgaauw.com of bel 071-5126862."

EDITORS' CHOICE