NIEUWSDevialet

Marktontwikkelingen: D&D wil uitbreiden in BelgiŽ

D&D Audio, importeur van onder meer Crystal Cable. Devialet en Siltech, wil het aanbod van high-end merken ook bij de betere audiospeciaalzaken in BelgiŽ in de etalage zetten - zo lezen we op dendaudio.nl.

D&D Audio is een Nederlandse importeur van high-end audio, gevestigd in het Zuid-Hollandse Vlaardingen. Oprichter en eigenaar is Hennie Dolleman, ongetwijfeld ook bij veel lezers bekend als charmante en aanstekelijk enthousiaste muziekliefhebber, als echte Ďhifi-maní ťn als altijd aanwezige bij dealershows, lifestyle- en andersoortige beurzen om zijn mooie spullen onder de aandacht te brengen.

Die reputatie werd niet alleen in de laatste tien jaar ontwikkeld en uitgebouwd, maar ook in de ruime kwart eeuw aan ervaring die aan de oprichting van D&D voorafging: als vertegenwoordiger, verkoper en later directeur en eigenaar van Wagner & Wagner, met name bekend van de distributie van luidsprekermerk Magnat.

Sinds een jaar of 10 kan hij zijn passie, ervaring en enthousiasme met veel plezier kwijt in D&D Audio, waarmee momenteel voornamelijk de Nederlandse audiomarkt bediend wordt. Het wereldwijd prijswinnende Crystal en Siltech van eigen bodem vinden er een warm thuis, maar ook Devialet kreeg van D&D internationaal als ťťn van de eersten het podium dat de Franse innovaties verdienden. Op de thuismarkt behoort bovendien ook het Duitse Clearaudio al sinds het begin tot het productengamma.

Importeur voor de Benelux

Dankzij samenwerkingen met onder meer Alpha High End,†Technology Factory†en†LíAudiophile†zijn de merken uit de stal van D&D reeds in de Benelux vertegenwoordigd, maar D&D is momenteel in gesprek met hifi-speciaalzaken in BelgiŽ om die aanwezigheid verder uit te gaan breiden. "Immers, ook vanuit BelgiŽ is er veel vraag naar de kwaliteitskabels van†Crystal, de slimme streamers van†Devialet†en de imposante versterkers en luidsprekers van†Siltech. En natuurlijk ook naar de mobiele spelers van†Astell&Kern†en de analoge oplossingen van het Britse†SME†Ė de twee merken die het assortiment vervolmaken."

GeÔnteresseerde dealers in BelgiŽ kunnen voor meer informatie terecht bij D&D Audio.

EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »