NIEUWSKlipsch

Klipsch T5-productlijn: vier nieuwe in-ear hoofdtelefoons

De Amerikaanse luidsprekerbouwer Klipsch introduceert vier nieuwe hoofdtelefoons met het legendarische Klipsch-geluid. De hoofdtelefoons uit de Klipsch T5-serie zijn klein, licht en krachtig in prestatie. Door het True Comfort-ontwerp draag je deze in-ears probleemloos urenlang. Geen vermoeide oren door de uitgekiende constructie met zachte, ovale siliconen oordopjes, wél een uitstekende geluidsisolatie en een superieure weergave van lage tonen. Topper uit de nieuwe lijn is de unieke T5 True Wireless: volledig draadloos met twee losse bluetooth 5.0-oordoppen. 

Klipsch baseert de technologie van de hoofdtelefoons op die van zijn befaamde luidsprekers, en voegt hier maximale gebruiksvriendelijkheid aan toe. Omdat elke gebruiker andere eisen stelt aan zijn of haar hoofdtelefoons, heeft Klipsch 4 gepatenteerde varianten ontwikkeld voor de T5-serie. Voor ultra-vrijheidslievende gebruikers is er de volledig draadloze T5 True Wireless. Zakelijke professionals kunnen kiezen voor de elegante en luxe T5 Neckband, terwijl sportievelingen met de flexibele T5 Sport alle bewegingsvrijheid hebben. De T5M ten slotte is de bekabelde versie die garant staat voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Alle modellen uit de T5-serie hebben meerdere formaten oordopjes zodat ze geschikt zijn voor ieder oor en zijn spatwaterdicht conform IPX4. Klipsch zet de toon met deze nieuwe serie, een must have voor iedereen die gaat voor de beste geluidskwaliteit én gebruiksvriendelijkheid.

Klipsch T5 True Wireless: de eerste écht draadloze hoofdtelefoon van Klipsch

De Klipsch T5 True Wireless hoofdtelefoon is de eerste volledig draadloze versie die Klipsch op de markt brengt. Nergens een kabel te bekennen; ook het vaak voorkomende draadje tussen beide oordoppen ontbreekt. Na één keer opladen heeft de T5 True Wireless een batterijduur van acht uur. Wie daar niet genoeg aan heeft, kan de hoofdtelefoons nog eens 3 x 8 uur opladen. Dat gaat gemakkelijk met de bijgeleverde bewaar-en-oplaadcase, een strak design uitgevoerd in geborsteld metaal.

De T5 True Wireless heeft maar liefst vier Clear Voice Chat (cVc)-microfoons die zorgen voor een kristalhelder geluid tijdens gesprekken en minimale omgevingsruis. De bluetooth 5.0-chipset vraagt weinig stroom maar levert wel een sterk signaal en groot bereik. De ergonomisch vormgegeven en comfortabele oordopjes garanderen eindeloos luisterplezier, zonder vermoeide oren. Adviesprijs 199 euro.

Klipsch T5 Neckband: geraffineerd design

De draadloze Klipsch T5 hoofdtelefoon met nekband is speciaal ontworpen voor de zakelijke professional. Deze efficiënt bedienbare hoofdtelefoon valt op door het slanke design en een prettig dragende, zachte handgestikte leren band. Deze is voorzien van een trilfunctie zodat je geen binnenkomend gesprek meer hoeft te missen.

Met de geïntegreerde aluminium drieknops bediening kun je in één vloeiende beweging het geluid aanpassen, of het nu muziek is of een telefoongesprek. De batterij gaat 15 uur mee en de dubbele cVc-microfoons combineren kristalhelder gespreksgeluid met maximale omgevingsruisreductie.

Bluetooth 5.0 staat garant voor een krachtig signaal en groot bereik. De T5 Neckband is verkrijgbaar in bruin en in zwart leer. Adviesprijs 129 euro.

Klipsch T5 Sport: ultieme bewegingsvrijheid

Muziek inspireert, geeft ritme en zweept je op tot nog betere prestaties. Voor alle sporters introduceert Klipsch daarom de T5 Sport: speciaal ontworpen in-ears die zelfs onder de meest extreme sportieve omstandigheden stevig blijven zitten. De gepatenteerde Klipsch Comply Comfort Ts-100 oordopjes verschuiven niet dankzij hun ovale vorm, het zachte memory-foam dat zich voegt naar het oor, de piepkleine drivers, de flexibele oorvleugels en de geïntegreerde kabels.

De batterij levert tien uur lang energie en de T5 Sport is, net als de andere modellen uit de T5-serie, bewezen vochtbestendig volgens IPX4-norm. Ook de T5 Sport is voorzien van cVc-technologie voor glashelder gespreksgeluid en nauwelijks waarneembare omgevingsruis. Bluetooth 5.0 staat garant voor een krachtig signaal en groot bereik. Met de geavanceerde drieknops afstandsbediening van de T5 Sport is het mogelijk moeiteloos te switchen tussen telefoongesprekken en muziek. De T5 Sport is verkrijgbaar in zwart en wit. Adviesprijs 119 euro.

Klipsch T5M: moeiteloze bediening, topkwaliteit geluid

Comfort, geluidskwaliteit en betrouwbaarheid komen samen in de Klipsch T5M bekabelde hoofdtelefoons. Geen batterij of bluetooth nodig, de dynamische driver levert optimaal vermogen en een vol basgeluid. De gepatenteerde zachte ovale siliconen oordopjes voorkomen vermoeidheid aan het oor en zorgen voor een uitstekende geluidsisolatie. Voor de T5M ontwierp Klipsch een geheel nieuwe afstandsbediening van ultralicht aluminium, moeiteloos te bedienen met één knop voor zowel muziek als een telefoongesprek. De afstandsbediening is mooi weggewerkt in de bekabeling. Die is niet van plastic, maar van gevlochten stoffen draad. De kwaliteit straalt ervan af tot in detail. De Klipsch T5M is verkrijgbaar in zwart en wit. Adviesprijs 79 euro.

Over Klipsch

In 1946 richtte Paul W. Klipsch, uitvinder, non-conformist en pionier op het gebied van akoestiek in Arkansas (VS) Klipsch Audio op. Zijn doel was de energie, de details en de emotie van livemuziek in de woonkamer te brengen. Door het gebruik van zeer efficiënte luidsprekerontwerpen, handgemaakte kasten en de wens om echte technische doorbraken te realiseren werd Klipsch het grootste luidsprekerbedrijf in Amerika. Tegenwoordig omvat het assortiment van Klipsch audioproducten van hoge kwaliteit zoals luidsprekers en hoofdtelefoons voor consumenten en voor professionele toepassingen. Klipsch wordt in Nederland vertegenwoordigd door Havoned.

MERK

EDITORS' CHOICE