Prijsvraag: Win een Bowers & Wilkins Formation Wedge

De dagen worden korter en we gaan langzaam weer richting de feestdagen. Ok vooruit, het is pas begin oktober en Sinterklaas is pas over twee maanden - maar we hebben de komende weken alvast twee prijsvragen voor je, en volgende maand nog heel wat meer. In november vieren we namelijk het 20-jarig bestaan van HiFi.nl. Wordt vervolgd, nu eerst een actie met Bowers & Wilkins (en over twee weken een stevig prijzenpakket van iEar' rond†de aanstaande show).

Bowers & Wilkins Formation Wedge

De Bowers & Willkins Formation Wedge is een compacte stereospeaker binnen het in 2019 geÔntroduceerde Formation-ecosysteem. De veelzijdige speaker is geschikt voor bijvoorbeeld de keuken, je slaapkamer of werkkamer.†Achter het knappe design schuilen een†subwoofer en twee mid-range units en tweeters. De vorm en configuratie zorgen voor een ruimtelijk en kamervullend stereogeluid.

Je†kunt meerdere Wedges in huis gebruiken en je kunt er bovendien een subwoofer (de Formation Bass) op aansluiten voor betere bass-prestaties.Natuurlijk werkt de Wedge samen met alle andere Formation-producten, waardoor hij onderdeel wordt van een compleet multiroom-systeem. De adviesprijs is 999 euro, maar niet voor jou - want bij HiFi.nl maak je nu kans om een Formation Wedge te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is op onze prijsvraagpagina je e-mailadres achterlaten. Verder niets? Nope, that's it. Mogen we dan nog wel spreken van een prijsvraag? Geen idee, maar dat vindt vast niemand erg.†

Ga naar de prijsvraagpagina - de actie loopt tot en met zondag 20 oktober

MERK

EDITORS' CHOICE