NIEUWSDenon

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Denon DHT-S316 soundbar

Daar is-ie dan! Het eerste product in onze wekenlange weggeefactie in het kader van 20 jaar HiFi.nl: de Denon DHT-S316, een krachtige soundbar met Denon's eigen Virtual Surround-technologie.

Denon DHT-S316 soundbar en subwoofer

Dompel jezelf onder in geluid van bioscoopkwaliteit met de Denon DHT-S316 soundbar en draadloze subwoofer. Dubbele middendrivers, gedetailleerde, heldere tweeters en Dolby DTS doen je geluid boven het eenvoudige ontwerp uitstijgen. Verander iedere tv in een thuisbioscoop met de Denon DHT-S316!

De onopvallende, aan de muur monteerbare soundbar levert geluid met hoge getrouwheid dankzij tweeweg speakers en een draadloze subwoofer. De Virtual Surround-technologie van Denon creëert een krachtige, realistische thuisbioscoopervaring dankzij Dolby Digital, DTS-decodering en Denon's eigen Dialogue Enhancer voor kristalheldere dialogen op ieder volumeniveau. Sluit je tv eenvoudig aan op HDMI (met ARC) met de meegeleverde HDMI-kabel. Met de optische ingang kun je een extra apparaat aansluiten. Koppel je Bluetooth-apparaten draadloos aan de Denon DHT-S316 om je favoriete muziek gemakkelijk te streamen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Denon DHT-S316 ter waarde van € 299.

 

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. HOUD DE HOMEPAGE VAN HIFI.NL IN DE GATEN VOOR ALLE NIEUWE WIN-ACTIES ROND ONS JUBILEUM. 

 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

MERK

EDITORS' CHOICE