NIEUWSXavian

Xavian lanceert vloerstaande Madre Perla Esclusiva

De in de Tsjechische hoofdstad Praag gevestigde luidsprekerfabrikant Xavian heeft een nieuwe vloerstaander onthuld genaamd Madre Perla Esclusiva. De eerdere Madre Perla was volgens de ontwerpers “slechts” een kolomversie van de Perla Esclusiva, maar de nieuwe generatie van de Madre Perla Esclusiva is naar eigen zeggen een volwaardig, volwassener model dat dezelfde compacte, aantrekkelijke afmetingen bezit in een 2,5-weg vorm met één extra mid-bass driver en een grotere interne werkkamer voor verbeterde dynamiek.

Xavian Madre Perla Esclusiva

De Madre Perla Esclusiva van Xavian heeft een basreflex behuizing die is gemaakt van massief eikenhout. Het onderste gedeelte is gevuld met vier kilogram zand. De afgeronde hoeken dienen niet alleen de esthetiek, maar ook de best mogelijke geluidsweergave. Xavian heeft een extra mid-bass driver geplaatst gemaakt door AudioBarletta. De twee mid-bass drivers hebben een diameter van 150 millimeter. De tweeter van Scan-Speak is nieuw. De cross-overs zijn vanaf de grond af volledig opnieuw ontworpen, nu transparanter en voorzien van nog betere componenten.

Xavian geeft een frequentiebereik op van 50 Hz tot 30 kHz (-3 dB), een rendement van 90 dB (2,83 Volt /1 meter) en een impedantie van vier Ohm. De afmetingen zijn 920 x 190 x 236 (H x B x D) en een enkele Madre Perla Esclusiva weegt 18 kilogram.

Xavian Madre Perla Esclusiva: prijs en leveringsinformatie

De Xavian Madre Perla Esclusiva is leverbaar in de uitvoeringen cognac, donker eiken, licht eiken, hoogglans zwart, hoogglans wit en marina. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en ligt tussen 4.300 en 5.600 euro per paar.

MERK

EDITORS' CHOICE