De Synergistic Research Master Fuse is een zekering speciaal voor high end doeleinden

Dat audio grade zekeringen een installatie kunnen maken of breken, is inmiddels wel een uitgemaakte zaak. Met de introductie van de Master Fuse zet Synergistic Research de nieuwe maatstaf. De Master Fuse is een audio grade zekering van een geheel nieuwe orde. Audio- en videosystemen waarvoor deze zekering bedoeld is, spelen direct een klasse hoger, aldus de Nederlandse importeur.

Synergistic Research Master Fuse

Luistertests hebben aangetoond dat elke denkbare audiofiele eigenschap wordt verbeterd. Van een beter gecontroleerd laag tot een meer verfijnd hoog met méér informatie dan ooit tevoren, gecombineerd met een lagere ruisvloer en een bredere stage, werkelijk alle facetten van het geluid worden verbeterd.

De Master Fuse kan zomaar inhouden dat helemaal geen nieuwe apparatuur hoeft te worden gekocht, omdat nu pas het hele potentieel van de huidige apparatuur wordt blootgelegd. En dat is vaak meer dan de eigenaar denkt.

Als de apparatuur al Synergistic Research zekeringen bevat, kunnen één tot drie van deze Master Fuses in het systeem vaak al voor een complete transformatie zorgen. Toepasbaar in elke component van een systeem, met verbluffend resultaat. “Vertrouw simpelweg op uw oren,” aldus importeur Kemp Elektroniks.

Binnenkort kunnen belangstellenden hier de eerste recensie van deze bijzondere zekering door John van Polen verwachten. Simpel gezegd: horen is geloven. Nog niet overtuigd? De Nederlandse distributeur Kemp Elektroniks biedt een dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie.

MERK

EDITORS' CHOICE