Highender verhuist van Harskamp naar Doetinchem

Importeur en audiodealer Highender Audio is onlangs verhuisd. Highender Audio was tot voor kort gevestigd in Harskamp. Drijvende kracht Menno de Vries wilder echter in een meer stadse omgeving wonen, mede vanwege zijn opgroeiende kinderen. Na enig zoeken is een goede locatie voor wonen en werken gevonden in Doetinchem.

“Highender wil zich in de toekomst nog meer gaan richten op de top in de markt, maar we weten ook de pareltjes in de middenmoot te waarderen en te vinden. Hier blijven we ook altijd naar uit kijken, dus daar kan nog wel eens wat wisseling in plaats vinden in onze portfolio.

Waar we heel trots op zijn is dat we voor het Japanse merk Kondo een exclusieve overeenkomst hebben met de importeur om als enige dealer in NL dit merk te voeren. Dit geeft ons de rust en zekerheid om hier behoorlijk in te investeren, zodat geïnteresseerden ook altijd bij ons kunnen komen luisteren naar de apparatuur van deze legendarische fabrikant van buizenversterkers. We worden zelfs een flagship dealer, wat inhoudt dat we op termijn het hele producten pakket permanent in onze demoruimte beschikbaar zullen hebben. Daarnaast willen we de merken die we voeren nog meer aandacht geven en ook investeren in het aanbod van demo apparatuur, zodat we ook echt meerdere modellen hebben staan en de klant een weloverwogen keuze kan maken.

We denken dat we nu een plek gecreëerd hebben voor de klant om in alle rust en ongedwongen zonder een opdringerige verkoper in je nek te kunnen luisteren naar verschillende apparatuur om de volgende upgrade binnen je audio installatie te vinden of misschien zelfs wel een hele nieuwe installatie. Kom langs en oordel zelf,” aldus Menno de Vries van Highender.

Meer weten? Kijk dan op de website van Highender.


EDITORS' CHOICE