NIEUWS

EISA Maestro Competition: stem op de mooiste foto

De zomerperiode in de hifi bestempelen als komkommertijd, dat kan eigenlijk niet. Ten eerste worden we vaak al vanaf augustus gebombardeerd met persberichten rond de shows in september, te beginnen met de IFA in Berlijn, en ten tweede staat 15 augustus in het teken van de EISA Awards. Op die datum zullen we de gerenommeerde awards weer kunnen delen, maar tot die tijd is er ook vanuit de EISA nieuws: de jaarlijkse EISA Maestro Competition, de publieksprijzen voor mooiste fotografie. 

The Animal Kingdom

Met de oprichting tien jaar geleden van de EISA Photo Maestro wilde EISA zowel amateur- als semiprofessionele fotografen aanmoedigen om fotoreeksen te maken die met elkaar verbonden zijn. Fotografen worden uitgedaagd om op een documentaire manier te denken, maar natuurlijk ook op een zo vrij mogelijke manier, om een eigen interpretatie te geven aan het thema van het jaar.

Dat thema, na eerdere edities rond Water en bijvoorbeeld Transport, is dit jaar Het Dierenrijk. Je vindt meer toelichting en eerdere winnaars op eisa.eu/maestro/.

Sinds 2018 hebben de bezoekers van de Facebook-pagina van EISA de kans om te stemmen en hun persoonlijke keuze te maken voor de EISA Maestro Fotograaf, aangezien alle resultaten van de nationale winnaars op deze pagina online komen te staan.

De spelregels van de Maestro Competition zijn eenvoudig. Alle deelnemende foto's zijn anoniem, dus je ziet geen namen van fotografen, en geen landen van herkomst. Je mag per dag één keer stemmen, wat je heel eenvoudig kunt doen door je cursor over de betreffende foto te laten gaan, op het hartje te klikken en vervolgens op 'vote for this photo!'. Meedoen kan tot 1 augustus, 10.00 uur in de ochtend.

De link vind je hier: eisa.eu/eisa-maestro-2023-publics-choice-award/.


EDITORS' CHOICE