NIEUWSYamaha

Yamaha introduceert True X Surround systeem dat bestaat uit soundbar, subwoofer en twee draagbare luidsprekers

Het Yamaha True X systeem combineert in feite hifi, multiroom en surroundsound in één compleet home theatersysteem dat bestaat uit de soundbar True X Bar 40A (SR-X40A), twee draagbare luidsprekers True X Speaker 1A (WS-X1A) en de subwoofer True X Sub 100A (SW-X100A). Het systeem is volledig draadloos en daarom ultraflexibel in opstelling en gebruik. 

Yamaha True X: eXpandable, fleXible, eXperience

Terwijl de True X Bar 40A alleen al in staat is je televisiegeluid te transformeren in naar een niveau dat van bioscoopkwaliteit is, doet de toevoeging van de draadloze True X Sub 100A wonderen voor de lage tonen. De True X Speaker 1A satellieten plaatsen de luisteraar middenin de film of muziek. De luidsprekers zijn echter ook los te gebruiken. Met een simpele druk op een knop wijzigen de achterspeakers in twee draagbare, draadloze luidsprekers die je overal mee naartoe kunt nemen. Ze zijn waterafstotend  en een accucapaciteit voor twaalf uur muziekplezier. Het compacte formaat van ongeveer 10 x 9 x 9 centimeter zorgt er voor dat ze in iedere tas tussen de picknickspullen passen.

De True X Bar 40A is Dolby Atmos compatible en heeft Alexa ingebouwd, zodat je ook met je stem commando’s kunt geven. Muziek kan via Spotify Connect en Tidal Connect worden weergegeven, en er kan draadloos contact worden gemaakt met het True X systeem via AirPlay 2 of Bluetooth. Verbinden van de True X Bar 40A met je tv doe je via HDMI of optisch. Omdat de True X BAR 40A ook is uitgerust met luidsprekers die naar boven gericht zijn, is deze soundbar in staat om het geluid overtuigend in drie dimensies weer te geven.

Yamaha’s Clearvoice technologie maakt volgens de fabrikant alle dialogen verstaanbaar. De ingebouwde subwoofers geven het totaalbeeld verder fundament. Wil je net dat extra fundament in je films of muziek naar voren brengen, dan biedt de True X Sub 100A draadloze subwoofer uitkomst. Door de True X Speaker 1A portable luidsprekers toe te voegen wordt een totaal immersieve beleving verkregen.

Het True X systeem is leverbaar in drie kleuren, t.w. zwart, donkergrijs en lichtgrijs, waardoor het in iedere kamer wel een plekje kan veroveren en naadloos in het interieur zal passen. Ook is het mogelijk te beginnen met de True X soundbar om deze later uit te breiden met een True X subwoofer en de True X portable speakers.

Yamaha True X: prijzen en leveringsinformatie

True X Bar 40A soundbar: 599 euro
True X Sub 100A subwoofer: 349 euro
True X Speaker 1A portable speaker: 169 euro per stuk

De soundbar en subwoofer zijn ook als set te verkrijgen als True X Bar 50A voor 899 euro.

 

MERK

EDITORS' CHOICE