Nieuwe websites Hifi Corner België zijn een bezoekje waard

Redactie Hifi.nl | 31 juli 2023 | Lyngdorf Audio

Hifi Corner BVBA en Hifi Corner Trading zijn al aardig wat decennia gevestigde namen in de Benelux. De eerste ken je wellicht het beste als audiospeciaalzaak, de tweede als importeur van fraaie merken zoals Lyngdorf, Sugden en BEC Akustik. Wat hen verbindt, behalve de charismatische voorman Willy Van De Velde, is de continue zoektocht naar het juiste evenwicht zoeken de muzikale weergavecapaciteiten, de vormgeving en de kostprijs van bijzondere hifi-componenten en -systemen. 

"Van oudsher zoeken mensen naar aangename emoties. Muziek is één van de oudste en nog steeds één van de meest universele voldoeningen. Getuige daarvan is de gigantische commerciële markt die rond het medium is ontstaan. Zowel livemuziek als reproductie via de verschillende muziekdragers kennen de laatste jaren hun hoogtepunt. Via muziek ervaren velen een stresscompensatie waardoor ze bepaalde evenwichten kunnen terugvinden. Daarom is het niet verwonderlijk dat zoveel mensen na een drukke werkdag hun toevlucht zoeken in de ene of andere vorm van muziekbeleving."

De kennis die door Hifi Corner aan de dag gelegd wordt om in die zoektocht te helpen, is nu niet op één maar op twee websites gebundeld. "Het digitale domein www.hificorner.be Is van oudsher de site waar onze eigen winkels onder ressorteren. Deze site bevat alle merken die we naar particulieren verdelen (B2C). De website www.hificornertrading.com daarentegen geeft meer details over de merken die we ook naar 40 andere winkels verdelen in de Benelux (B2B), en waar tevens ook onze dealers te vinden zijn."

Het gaat bij die laatste website met name om Lyngdorf Audio, Steinway Lyngdorf, Sugden Audio, Proac Speakers en BEC Akustik. Ga er vooral eens kijken, want je vindt er onder meer nieuws, achtergronden en mooie video's. 

MERK

EDITORS' CHOICE