NIEUWSFocal

Noir Et Blanc Show 14 en 15 okt., Brussel: Latham met hoofdtelefoons van Focal

Latham komt met hoofdtelefoons van Focal naar de Noir Et Blanc Audioshow in Brussel. Tijdens de show kun je Focal vinden in de Lobby. Hier kun je luisteren naar alle Focal hoofdtelefoons en uiteraard al je vragen over onze producten stellen. Daarnaast hebben we ook een showprimeur.

Zo hebben we de nieuwe Bathys Wireless hoofdtelefoon bij in een nieuwe kleurstelling. Neem je mobile device mee zodat je kunt horen hoe Bathys klinkt met jouw favoriete afspeellijst. Uiteraard nemen we ook onze draadgebonden hoofdtelefoons mee, de keuze voor audiofiele weergave. We hebben diverse luisterplekken ingericht met Naim Uniti Atom hoofdtelefoonversterkers. Hier kun je luisteren naar de Celestee met gesloten achterkant of de Clear MG met open achterzijde.

Voor de echte fijnproevers hebben we onze reeks hoofdtelefoons met Beryllium drivers. De Stellia is de keuze voor liefhebbers met een gesloten achterzijde. Natuurlijk nemen we ons recent geïntroduceerde topmodel ook mee. De Utopia is eveneens voorzien van Beryllium drivers en een lichtgewicht koolstofvezel yoke. Voorzien van een prachtige luxe verpakking en LEMO connectoren. Een lust voor het oog en oor.

Focal, display for demo

Bathys Wireless Headphone
Celestee Headphone
Clear MG Headphone
Stellia Headphone
Utopia Headphone
Naim Atom Headphone Amp

MERK

EDITORS' CHOICE