NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio SongBook: retro Bluetooth-luidspreker

Het SongBook van Tivoli Audio biedt retro-charme, geluidskwaliteit en diverse aansluitmogelijkheden. Met behulp van de ingebouwde batterij is het plezier volledig draadloos. Muzieksignaal komt binnen via Bluetooth of via een jackplug-kabel.

Tivoli Songbook Bluetooth

De Songbook van Tivoli is geen gewone Bluetooth-luidspreker. Dankzij de 6,3 mm jack-ingang en de ingebouwde voorversterker kan een geschikte instrumentent worden aangesloten. Als de tuimelschakelaar op AMP staat, is de AUX-ingang actief in de Bluetooth-modus. Dit betekent dat muziek tegelijkertijd met het instrument kan worden gestreamd en gespeeld.

Een versterker met een vermogen van totaal van 40 Watt zorgt voor het aansturen van een fullrage driver en een woofer in het front van de Tivoli SongBook die ieder een diameter hebben van 89 millimeter. Ondanks de compacte afmetingen biedt de Tivoli SongBook volgens de fabrikant een goede geluidskwaliteit. Met de analoge equalizer kan het geluid worden aangepast aan individuele voorkeuren.

De Tivoli SongBook weegt drie kilogram en meet 30,5 x 22,7 x 12,6 centimeter. De batterij heeft een capaciteit voor circa tien uur muziekplezier en wordt opgeladen via de USB-C aansluiting. De Songbook voldoet aan de IPX4-norm voor buitengebruik.

De koper kan kiezen uit een groen versie en een versie met de kleuren cream en bruin gecombineerd. De adviesprijs is net geen 500 euro.


EDITORS' CHOICE