NIEUWSArgon

Argon Audio Stream 3 MK2: betaalbare en makkelijk te bedienen netwerkspeler met kleurenscherm

De Stream 3 MK2 van het Deense audiomerk Argon Audio is een slimme en betaalbare muziekstreamer en internetradio met ondersteuning van Spotify Connect en Bluetooth. Op de voorkant is een groot kleurenscherm geplaatst en dat maakt het volgens de fabrikant erg eenvoudig om door een muziekbibliotheek te navigeren met de bijgeleverde IR-afstandsbediening.

Argon Audio Stream 3 MK2

Volgens Argon Audio is de Stream 3 MK2 de ideale oplossing voor iedereen die tevreden is met zijn of haar bestaande hifiset en uitsluitend uitbreiding zoekt met streaming-functies. De Stream 3 MK2 heeft ondersteuning van Spotify Connect aan boord, maar we moeten wel opmerken dat er geen andere streaming-diensten worden ondersteund. Wie bijvoorbeeld Tidal of een andere bron zou willen gebruiken kan natuurlijk vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth muziek naar de Stream 3 MK2 sturen. De Stream 3 MK2 heeft wel uitgebreide ondersteuning van internetradio aan boord.

Volgens de ontwerpers is installatie en configuratie makkelijk en snel gedaan. De gebruiker heeft de beschikking over analoge uitvoer via cinch en een optische aansluiting om een andere DA-converter te kunnen gebruiken. Verbinding met een netwerk kan draadloos worden gelegd, maar er is ook een RJ-45 LAN-aansluiting (10/100 Mbps). De voedingsaansluiting is een USB-mini aansluiting.

De menu’s van de Stream 3 MK2 zijn overzichtelijk en de gebruiker kan kiezen uit een heleboel talen Het grote kleurendisplay op de voorkant ziet er schitterend uit en maakt het erg eenvoudig om te navigeren met de bijgeleverde infrarood-afstandsbediening.

De Argon Audio Stream 3 MK2 gaat over de toonbank voor 269 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE