NIEUWSTCL

TCL Europe line-up voor 2024: 's werelds grootste QD-Mini LED TV, QLED Pro Line Up en Immersive Home Entertainment Range

TCL, 's werelds top 2 TV-merk en top 1 98-inch TV-merk, versterkt zijn positie in home entertainment door zijn nieuwste lijn TV's en soundbars te introduceren voor het publiek in Europa. Deze lijn biedt de beste en meest meeslepende ervaring voor gamers, sportfans en filmliefhebbers met extra grote schermformaten, uitstekende beelden en hoge audiokwaliteit. Wij gaan een aantal modellen binnenkort van dichtbij onderzoeken.

TCL Next Generation Display Technologies voor baanbrekende visuele prestaties

TCL was al bekend als een belangrijke speler op het gebied van Mini LED en de fabrikant introduceert nu met trots de 6e generatie van deze technologie met een aantal belangrijke verbeteringen. Het nieuwste QD-Mini LED-scherm breekt opnieuw records en heeft tot 20.000 lokale dimzones met als resultaat een enorme piekhelderheid tot wel 5.000 nits. Deze nooit eerder vertoonde helderheid zorgt voor dramatische highlights en rijkere, levensechtere HDR-prestaties. De 6e generatie TCL Mini LED biedt een hoog en nauwkeurig contrast, minder blooming en diep zwart met behoud van details en een betere uniformiteit, dankzij het gebruik van verticaal uitgelijnde vloeibare kristallen die een betere contrastverhouding bieden in vergelijking met andere weergavetechnologieën zoals IPS.

Binnenkort in dit theater: recensies over televisies van TCL

Binnenkort zullen een drietal televisies door een recensent van dit medium worden bekeken. Dat worden de modellen 55C65, 65C65 PRO en 55C74. Houd onze homepage in te gaten als je meer wil weten over de nieuwste televisies van TCL.

In afwachting van de recensies willen we onze lezers alvast e.e.a. vertellen over de line up van televisies en andere producten van TCL voor 2024.

TCL: nieuw kwantumkristalmateriaal

De perfecte aanvulling op de Mini LED-technologie is TCL's QLED Pro. TCL Quantum Dot Pro maakt gebruik van een nieuw kwantumkristalmateriaal dat licht uitstraalt dankzij een stabiele legering structuur, voor langere tijd en op een zeer efficiënte manier. Tegelijkertijd maakt het gebruik van ultrahoge precisie inkapselingstechnologie om nanoschaal quantum dot materialen en organische materialen in meerdere lagen te co-polymeriseren en dat resulteert in superieure optische eigenschappen en meer dan een miljard kleuren die een hyperrealistische visuele prestatie leveren.

De 2024 TV-reeks: De QD-MINI LED, QLED PRO en 4K HDR

TCL is er trots op uitstekende TV-technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Beginnend met TCL’s vlaggenschip product uit de QD-Mini LED-serie, is de 115TCL X955 Max- een 4K gigantische QD-Mini LED 144Hz TV met Google TV en 6.2.2 Onkyo Sound System. De combinatie van full array 6e generatie Mini LED van 20.000+ zones, QLED PRO, 4K HDR Premium 5000 en 144Hz Motion Clarity Pro - deze tijdperkbepalende TV biedt krachtig nauwkeurige contrasten, scherpe en kleurrijke HDR-beeldkwaliteit op een schermformaat dat nog nooit eerder is vertoond. Als klap op de vuurpijl is deze TCL Mini LED TV met Game Master Pro 3.0, HDMI 2.1, ALLM, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator en ondersteuning van alle nieuwste HDR-formaten de beste metgezel om te genieten van HDR-films, streaming, sport en games.

Consumenten kunnen een andere indrukwekkende 4K QD-Mini LED TV overwegen in de vorm van de TCL C85-serie. Met 2.160 zones, 4K HDR Premium 3500, 144Hz Motion Clarity Pro, Multi HDR-indeling en Game Master Pro 3.0 zal deze alleskunner van de Google TV zeker voldoen aan elk entertainmentscenario. Tot slot in deze categorie - de EISA 'Best Gaming TV winner' TCL C745 met 144Hz VRR zal in 2024 beschikbaar zijn in 85". Mis hem niet als je op zoek bent naar de beste tv voor je favoriete consolegames.

In de QLED-categorie combineert de TCL C65-serie QLED PRO, 4K HDR Pro en Motion Clarity voor kleurrijke, scherpe HDR-beeldkwaliteit. De TCL C65 PRO-serie tilt beelden naar een hoger niveau met Full Array Local Dimming (FALD)-technologie voor diepere, rijkere beelden met een voller kleurenpalet.

Om de mogelijkheden voor gamers uit te breiden, worden zowel de C65 als de C65 Pro-serie geleverd met Game Master 3.0, 120Hz Full HD Game accelerator (240Hz Full HD game accelerator 98'' en ondersteuning van de nieuwste HDR-indelingen.

De 4K HDR-serie van TCL maakt uitmuntende beeldschermtechnologie toegankelijk en is de perfecte optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardige entertainment hub tegen een betaalbare prijs. De TCL P75-serie combineert 4K HDR, Wide Color Gamut en Motion Clarity voor levendige en scherpe HDR-beeldkwaliteit. De P75 is een Google TV met Google Assistent en beschikt ook over Game Master 3.0 en 120 Hz Full HD gameversneller voor een snelle en soepele speelervaring.

QD-Mini LED Professional Gaming Monitors

TCL maakt gebruik van zijn expertise op het gebied van beeldkwaliteit en diepgaande verticale integratie om een speciale serie gaming monitoren te lanceren. De TCL R8 Gaming monitoren omvatten de 34R83U: een 34'' 1500R Curved Monitor om casual games te spelen in meeslepende ultra brede Quad HD-resolutie en de 27R83U: een unieke 27'' pro gaming monitor voor serieuze professionele gamers die de beste resolutie (4K Ultra HD 3840 x 2160) willen combineren met het beste contrast, kleuren en beweging (QD Mini-LED).

TCL's 34R83Q is ontwikkeld voor consistente gamers die de beeldkwaliteit echt waarderen. Dankzij de combinatie van Mini LED met 1.152 zones en QLED-technologieën, en 's werelds topcertificering VESA Display HDR 1400, kunnen gebruikers ultrahoog contrast en helderheid, een breed kleurengamma, scherpe details en een ultralange levensduur ervaren. Game-ervaring is geoptimaliseerd dankzij het TCL snelle HVA-scherm, 1ms GTG responstijd, AMD Freesync Premium certificering, G-Sync compatibiliteit en170Hz motion clarity pro die samenwerken om supersnelle, vloeiende actie te leveren. Om het af te maken, met volledige functie Type-C en Power delivery 90w geschikt voor volledige connectiviteit en apparaat compatibiliteit, een gebogen 1500R ultrawijde 21,9 aspect ratio scherm en TUV laag blauw licht certificering, deze monitor is ontworpen voor een meer meeslepende, handige en veiligere gebruikerservaring.

Nieuwe 2024 TCL Soundbars: Premium betaalbare Dolby Atmos ervaring voor thuisbioscopen

De nieuwe S45H, een 2.0 kanaal alles-in-één Dolby Atmos soundbar met 100W maximaal audiovermogen en S55H, met 2.1 kanaal en 220 Watt maximaal audiovermogen, beschikken beide over HDMI 2.1 met e-ARC en worden ook aangestuurd door DTS Virtual:X en Bluetooth 5.2.

Alle nieuwe modellen beschikken over automatische kamerkalibratie en TCL Tutti Choral, dat de audioweergave synchroniseert en optimaliseert tussen de ingebouwde luidsprekers van de TV en elke nieuwe 2024 TCL soundbar.

Blijf op de hoogte: later dit jaar, in 2024, zal TCL zijn beroemde Premium Ray-Danz serie vernieuwen met 2 nieuwe soundbar modellen.

TCL: ook voor hoogwaardige slimme huishoudelijke apparaten

Gesteund door zijn toonaangevende R&D op het gebied van huishoudelijke apparatuur, lanceert TCL een nieuwe reeks producten om te voldoen aan de veranderende verwachtingen van de consument voor een eenvoudiger en gezonder leven thuis.

De FreshIN 2.0 AC van TCL biedt een innovatieve oplossing met geavanceerde luchtzuivering en een tweeweg systeem voor frisse lucht dat zorgt voor efficiënte ventilatie door zowel lucht in te ademen als uit te ademen. De FreshIN 2.0 beschikt ook over vier modussen - zuivering, frisse lucht, afzuiging en ademhaling, die eenvoudig kunnen worden omgeschakeld om te voldoen aan verschillende eisen van de consument.

Voor gezond koelen kondigt TCL ook met trots de bekroonde Free Built-In Refrigerator aan. Het beschikt over een verzameling van Free Built-In functionaliteiten, T-Fresh sterilisatie, converteerbare zone-ontwerpen en meer geavanceerde koeltechnologieën.

Bekijk geweldige sportmomenten met eersteklas Home Theater-producten

Als gepassioneerde sportliefhebbers heeft TCL zijn partnerships op sportgebied in Europa en de rest van de wereld uitgebreid. TCL ondersteunt verschillende toonaangevende teams en evenementen in een reeks competitieve competities in verschillende sportgenres. De recente aankondiging van het [lokale partnerschap] legt de basis voor een nog sterker engagement van TCL om consumenten en retailpartners meer eersteklas sport- en entertainmentervaringen en -producten te bieden.

TCL is van mening dat alle inspirerende momenten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, vandaar de toewijding aan de ontwikkeling van QD-Mini LED XL-schermen tot 115" die bedoeld zijn om het gevoel van dichtbij realistisch over te brengen.

Over TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) is een snelgroeiend bedrijf in consumentenelektronica en een toonaangevende speler in de wereldwijde tv-industrie. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en is nu actief in meer dan 160 markten wereldwijd. TCL is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van consumentenelektronica, variërend van tv's, audio en slimme huishoudelijke apparaten. Bezoek de TCL website op https://www.tcl.com.

MERK

EDITORS' CHOICE