NIEUWSVuur & Klank

Free Hifi Festival op vrij. 24 mei en zat. 25 mei a.s. bij Vuur & Klank

Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei a.s. vindt het eerste Free Hifi Festival plaats bij Vuur & Klank in Spijkenisse. Diverse gerenommeerde leveranciers zullen optreden met hun producten, er is een barbecue en een pizza foodtruck en er is een platenbeurs. De toegang is gratis.

Free Hifi Festival bij Vuur & Klank in Spijkenisse

Wat is zoal te zien, te horen en te doen op het Free Hifi Festival bij Vuur & Klank. Er zullen onder andere shows van Dimex zijn met o.a. Cambridge Edge en Atohm speakers, Fine Sounds met Sonus faber en Rotel, Arcam en KlankBart staan in onze cinema met de Arcam AVR21, Dali inbouwspeakers en Optoma beamer en PSB speakers is aanwezig met de kleurrijke PSB Alpha IQ speakers. Verder zijn er zogenoemde support acts van NAD, Dali, Bluesound, SONOS en Ruark.

Buiten zal een grote platenbeurs komen. En er is eten met een foodcourt, pizza truck en BBQ.

Uiteraard zijn er tijdens het festival leuke aanbiedingen en demomodellen met interessante korting.

Meer informatie, locatie en tijden zijn te vinden op https://freehififestival.nl.

Wat is Vuur & Klank?

Vuur & Klank is een samenvoeging van Van Roon Haarden en NextHifi. Van Roon Haarden bestaat in deze maand mei veertig jaar en is overgedragen van vader op zoon. Nexthifi is zeven jaar geleden ontstaan uit de passie van Jeroen en Ivo voor hifi en opgebouwd in de showroom van Van Roon Haarden.

Gezien de veranderingen in de markt van haarden is begin dit jaar gekozen om de focus te verleggen naar hifi en custom-install en hiervoor is de showroom flink verbouwd. Zo is er een volledige custom-install homecinema gecreëerd en twee aparte luisterruimtes.

Vuur & Klank is geen standaard dozenschuiver met rekken vol apparatuur en schakelkasten, maar heeft wel speelklare opstellingen van een zorgvuldig gekozen collectie. Elke klant wordt met dezelfde passie begeleid naar de beste oplossing voor zijn wensen. Met een mooi aanbod aan merken en eigen monteurs voorziet Vuur & Klank in elke audio oplossing, van draadloze speaker tot volledig gemonteerde cinema.

Het enthousiaste team staat klaar om muziek -en filmliefhebbers te ontvangen in de sfeervolle Vuur & Klank showroom. Kijk ook op de website van Vuur & Klank.

 


EDITORS' CHOICE