Synergistic Research T1, T2, T3, Precision Reference AC, Hologram A en Hologram D Power Cords

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Jan de Jeu | 01 april 2008 | Fotografie Fabrikant | Synergistic Research

In het november 2007 nummer van Music Emotion maakte ik u deelgenoot van mijn schokkende ervaring met de Tesla serie; de meest recente versie van de actieve interlinks en luidsprekerkabels van het Amerikaanse hightech kabelmerk Synergistic Research. Toen al kondigde ik aan dat op korte termijn de gebruikte power cords vervangen zouden worden door nieuwe exemplaren en inmiddels is dat niet alleen gebeurd, maar zijn deze dikke energieleveranciers tevens leverbaar voor de Europese markt. Uw lijfblad kreeg wederom de Europese primeur bij het testen van deze door Ted Denney III nieuw ontwikkelde netkabels die - gebaseerd op Nikola Tesla`s gedachtegoed - de laatste barrière in uw audio keten onder handen nemen.

Wie het voornoemde artikel gelezen heeft zal zich voor kunnen stellen dat ik reikhalzend uitkeek naar deze energieslangen. Tenslotte waren het de powercords die in de test van de interlinks en luidsprekerkabels voor de uiteindelijke klik zorgden waardoor alle puzzelstukjes op hun plaats vielen en ik ten volle kon genieten van de nieuwe kabels. Het verschil met toen is dat ik inmiddels weer met de mij vertrouwde kabels speel en silver) en 1 High Current T2 (3 x OFC copper).

Het is het enige netsnoer zonder actieve afscherming en heeft volgens de fabrikant een snel en open geluid, een warm midden en een goed lage tonen controle. Het wordt onder andere aanbevolen als netsnoer voor vlakke beeldschermen en projectoren. De T2 is de actieve variant van de T1 en hier wordt voor het eerst ook weer Quantum Tunnelling toegepast; een transforik dus zeer benieuwd ben of de spiksplinternieuwe powercords in combinatie met die eigen set eenzelfde `Tesla effect` kunnen genereren.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE