REVIEWB&W

Seec HQSN-4U actief netfilter

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
René van Es | 01 juli 2007 | Fotografie Fabrikant | B&W

Met regelmaat vraag ik mij af waarom consumenten bereid zijn honderden euro`s uit te geven aan tweaks, interconnects, luidsprekerkabels, of duizenden euro`s aan apparatuur te besteden terwijl "Dé upgrade om de hoek ligt". En die upgrade slaan de meesten over. Mogelijk uit vooroordeel, mogelijk omdat de dealer de klant niet attendeert, wie weet uit verkeerde zuinigheid. Te gemakkelijk gaat u ervan uit dat de stroom uit het stopcontact goed, schoon en constant is. Terwijl niets minder waar blijkt te zijn. Bovendien voorspel ik u dat vervuiling en storingen steeds heftiger zullen worden in de toekomst. Een oplossing is een filter tussen apparaat en lichtnet plaatsen.

Het SEEC filter type HQSN-4U is bepaald niet gisteren ontworpen. Al jaren brengt Kees van Haaren van Scientific Essential Equipment Company het op de markt en sindsdien vindt het zijn weg naar de consument. Het filter zit in een gesloten behuizing die niet verraad welke componenten toegepast zijn.

Als het aangesloten is, brandt er een rode LED ten teken dat het filter actief is en werkt. Onderdeel van het filter is een vast netsnoer met stekker en contrastekker. In mijn geval niet afgeschermd. De fase is op de stekkers gemarkeerd. Het filter elimineert niet alleen storingen, maar is tevens een beveiliger tegen overspanning en blikseminslag.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE