Audio Madness Wavelink Aero ESB

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Renť van Es | 01 mei 2007 | Fotografie Fabrikant | Audio Madness

Het debat over kabels zal net zo min ooit gesloten worden als de debatten in de Tweede Kamer. Voor- en tegenstanders vallen elkaar net zo hard aan als regeringspartijen en oppositie. Zonder winnaar, of het moet de kiezer zijn die profiteert van verbeteringen en nieuwe inzichten. Net als in de politiek komen partijen in de kamer die voor verfrissende ideeŽn zorgen. Een voor mij nieuwe partij is de Nederlandse fabrikant Audio Madness, eens kijken wat hun programma zoal te bieden heeft.

De webpagina verraad de filosofie van Audio Madness en de producten die zij aanbieden. Diverse kabels, modificaties en onderdelen. Gekozen is door ons voor een WaveLink Aero interconnect van 70 cm, de standaard lengte die geleverd wordt. De WaveLink Aero bestaat in diverse uitvoeringen, single ended met RCA (cinch) stekkers of gebalanceerd met Neutrik XLR. De RCA versie is leverbaar met een door Audio Madness zelf ontwikkelde tulp stekker of met Eichmann Bullet Plugs. Zelfs met DIN stekkers kan de kabel geleverd worden.

Wij kozen voor de WaveLink Aero ESB met Eichmann pluggen. Een WaveLink bestaat uit acht zilveren draden in een 4x4 configuratie, waarbij vier luchtgeÔsoleerde getwiste signaaldraden worden om omgeven door vier massadraden. Het zilver dat is gebruikt is fijn zilver met een zuiverheid van 99,99%. De zwarte gevlochten mantel is extreem licht en luchtig zodat volgens de fabrikant details ruimtelijker en meer rust worden weergegeven dan bij gebruikelijke mantels. Volgens de beschrijving zijn de signaal en aarde strengen niet allemaal even dik en is elke streng geoptimaliseerd voor signaaloverdracht tussen bron en ontvanger.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

EDITORS' CHOICE