nieuwe Mini Theatre systemen van Bowers & Wilkins heeft het luidsprekermerk een Top Tien samengesteld van Blu-ray’s die bij uitstek geschikt zijn voor de ultieme audio- & videoweergave. We zetten ze even op een rij. 

De gloednieuwe Mini Theatre Serie omvat twee systemen: MT-60D en MT-50. De nieuwe M-1 luidspreker vormt de basis van beide speakersystemen. Voor perfecte laagweergave beschikt het MT60D pakket over de nieuwe PV1D subwoofer, terwijl het MT-50 pakket over de ASW608 subwoofer beschikt.

"/>
 

Foo Fighters Live at Wembley Stadium


Redactie HiFi.nl | 18 februari 2012 | Bowers & Wilkins

Om de Top Tien te vervolmaken nog een concertregistratie: Foo Fighters in London enkele jaren terug, in het nieuwe Wembley Stadion. Tegen het einde van het concert presenteert frontman Dave Grohl twee ikonen uit de rockmuziek: Jimmy Page en John Paul Jones van Led Zeppelin, waarna hij zelf plaats neemt achter zijn drumstel en als een bezetene losgaat in een bijna hysterische percussie-aanval waarin Grohl zich het beste laat typeren als een dronken aap die in alle richtingen tegelijk weg probeert te rennen in de onverklaarbare overtuiging in brand te staan. Rock & Roll! 

De volledige uitleg vind je op het blog van Bowers & Wilkins

Toegift: The Pretender van Foo Fighters, Live At Wembley

MERK

EDITORS' CHOICE